Liwia pisze:Ja jestem zdumiona Twym zdumieniem, casico.
Były w wątku informacje bardzo potrzebne i użyteczne: już ich nie ma, są gibające się ikonki. Było pole do dyskusji i pomoc - tego tez już nie ma. Po co więc utrzymywać wątek? Nie rozumiem co Cię zdumiewa w moim stwierdzeniu, że wątek trzeba zamknąć. W takiej formie, jak prezentuje się na początku nikomu on nie służy i nikomu nie pomoże.
magicmada pisze:Ja może jestem z innej szkoły. Dyskusje, omawianie problemów to dla mnie norma, bo to pozwala na wypracowanie rozwiązań, prowokuje do przemyśleń. Nie lubię chowania głowy w piasek i milczenia, żeby tylko się " nie doigrać", ciekawe co zresztą grace miałaś na myśl.
Decyzją Tinki pozwolę sobie być zaskoczona, tym bardziej, że jest osobą znaną mi w świecie realnym, ale nie będę jej komentować. To jej sprawa.
[...]
Przykro mi, że próbę opisania osobistych doświadczeń, opinii odbiera się jako zamach stanu. Myślałam, że to forum dla dorosłych ludzi, mających swobodę wypowiedzi.
Co do Juniora - najbezpieczniej będzie kupić najszybciej jak możesz glukometr. Nie ma problemu z tym zakupem w aptekach. Wydaje mi się, że nie ma dobrej odpowiedzi w kwestii przerwania insulinoterapii a bez pomiaru to będzie zawsze ryzyko.
Tinka07 pisze:Dziewczyny, mam jedno pytanie. Proszę bardzo o szczere odpowiedzi.
Czy uważacie, że ścisły monitoring kota cukrzycowego jest postępowaniem ortodyksyjnym?
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości