Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 22, 2009 17:33 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kalair pisze:A ja miałam te uda :mrgreen: . Z tymiankiem. I dobre były!! 8O W każdym razie zjedzone z apetytem. Qrka,mogłam fotkę zrobić, były bardzo apetycznie przypieczone! :D

i co takie oczy robi :lol: tymianek jakby jeszcze świezy było to normalnie jest cud miód i malina do kuraka :mrgreen:

Doti czekam na foty koniecznie :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie lis 22, 2009 17:36 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Już,już!!
Trochę mi rzadsze wyszło niż Tobie ,ale dobre ,porcję już pochłonęłam,Mniam,mniam :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lis 22, 2009 17:52 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Witam!!!!!!!!
Chymmmm......... ale pychoty tu umieszczacie - miam, miam.....
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Nie lis 22, 2009 17:54 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Sama robiłam,że się tak skromnie pochwalę :oops: wg przepisu Alusi,pycha Polecam :ok: :ok:
Aluś dzięki :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lis 22, 2009 17:54 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:
kalair pisze:A ja miałam te uda :mrgreen: . Z tymiankiem. I dobre były!! 8O W każdym razie zjedzone z apetytem. Qrka,mogłam fotkę zrobić, były bardzo apetycznie przypieczone! :D

i co takie oczy robi :lol: tymianek jakby jeszcze świezy było to normalnie jest cud miód i malina do kuraka :mrgreen:

Oczka, bo pierwszy raz z tymiankiem robiłam.. :mrgreen: Świeży ok, ale jak, on się nie spali w piekarniku? Zazwyczaj suszone daję.. :oops:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lis 22, 2009 18:10 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

No Doti jestem pełna podziwu pięknie Ci wyszło a najważniejsze ze smakowało :ok:

kalair pisze:Oczka, bo pierwszy raz z tymiankiem robiłam.. :mrgreen: Świeży ok, ale jak, on się nie spali w piekarniku? Zazwyczaj suszone daję.. :oops:

świeży tymianek dodajemy w ten sposób że jednym pociągnięciem zdejmujemy listki z łodyżki wtedy można go jeść bo łodyżki się nie nadają do jedzenia :mrgreen:

alus1

Post » Nie lis 22, 2009 18:12 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:
kalair pisze:Oczka, bo pierwszy raz z tymiankiem robiłam.. :mrgreen: Świeży ok, ale jak, on się nie spali w piekarniku? Zazwyczaj suszone daję.. :oops:

świeży tymianek dodajemy w ten sposób że jednym pociągnięciem zdejmujemy listki z łodyżki wtedy można go jeść bo łodyżki się nie nadają do jedzenia :mrgreen:

Sobie posieję. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lis 22, 2009 18:19 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kalair pisze:Sobie posieję. :mrgreen:

no ja sieje stale to jedna z moich ulubionych przypraw od jakiegoś czasu i ładnie rośnie :D

alus1

Post » Nie lis 22, 2009 18:22 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:
kalair pisze:Sobie posieję. :mrgreen:

no ja sieje stale to jedna z moich ulubionych przypraw od jakiegoś czasu i ładnie rośnie :D

A, też siejesz! :D No, w zasadzie tak myślałam. Chyba używanie suszków dla takiej kucharki byłoby obciachem. 8) Poważnie piszę. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lis 22, 2009 18:25 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

eee no wiesz bez przesady suszki też mam :twisted:
np oregano lepsze jest suszone :wink:

ale tymianek i rozmaryn to jednak najbardziej lubię jak mi rosną w doniczkach :lol:

alus1

Post » Nie lis 22, 2009 18:28 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

U mnie z ziół to jedynie bazylia rośnie w doniczce. Lubą jej zapach i smak :)
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Nie lis 22, 2009 18:29 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:eee no wiesz bez przesady suszki też mam :twisted:

ale tymianek i rozmaryn to jednak najbardziej lubię jak mi rosną w doniczkach :lol:

Oregano lubię. I bazylię. Ale przyznaję, że mam same suszki... :oops:
I szczerze mówiąc, bazylię używam głównie do pomidorków.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lis 22, 2009 18:31 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

A ja mam jeszcze!Na jutro mam,będę miała obiadek :ryk: :ryk:
Idę troszku podjeść :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lis 22, 2009 18:31 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kalair pisze:

nie no bazylia to już na krzak wyrasta z nasionek fstyd suchej używać fstyd :twisted:

alus1

Post » Nie lis 22, 2009 18:34 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:
kalair pisze:

nie no bazylia to już na krzak wyrasta z nasionek fstyd suchej używać fstyd :twisted:

Eeee....no i zaftydzilaś mnie, no.. :oops: :oops: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]