kalair pisze:A ja miałam te uda. Z tymiankiem. I dobre były!!
W każdym razie zjedzone z apetytem. Qrka,mogłam fotkę zrobić, były bardzo apetycznie przypieczone!
i co takie oczy robi


Doti czekam na foty koniecznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:A ja miałam te uda. Z tymiankiem. I dobre były!!
W każdym razie zjedzone z apetytem. Qrka,mogłam fotkę zrobić, były bardzo apetycznie przypieczone!
alus1 pisze:kalair pisze:A ja miałam te uda. Z tymiankiem. I dobre były!!
W każdym razie zjedzone z apetytem. Qrka,mogłam fotkę zrobić, były bardzo apetycznie przypieczone!
i co takie oczy robitymianek jakby jeszcze świezy było to normalnie jest cud miód i malina do kuraka
![]()
kalair pisze:Oczka, bo pierwszy raz z tymiankiem robiłam..Świeży ok, ale jak, on się nie spali w piekarniku? Zazwyczaj suszone daję..
alus1 pisze:kalair pisze:Oczka, bo pierwszy raz z tymiankiem robiłam..Świeży ok, ale jak, on się nie spali w piekarniku? Zazwyczaj suszone daję..
świeży tymianek dodajemy w ten sposób że jednym pociągnięciem zdejmujemy listki z łodyżki wtedy można go jeść bo łodyżki się nie nadają do jedzenia
kalair pisze:Sobie posieję.
alus1 pisze:kalair pisze:Sobie posieję.
no ja sieje stale to jedna z moich ulubionych przypraw od jakiegoś czasu i ładnie rośnie
alus1 pisze:eee no wiesz bez przesady suszki też mam![]()
np oregano lepsze jest suszone![]()
ale tymianek i rozmaryn to jednak najbardziej lubię jak mi rosną w doniczkach
kalair pisze:alus1 pisze:eee no wiesz bez przesady suszki też mam![]()
np oregano lepsze jest suszone![]()
ale tymianek i rozmaryn to jednak najbardziej lubię jak mi rosną w doniczkach
Oregano lubię. I bazylię. Ale przyznaję, że mam same suszki...![]()
I szczerze mówiąc, bazylię używam głównie do pomidorków.
alus1 pisze:kalair pisze:alus1 pisze:eee no wiesz bez przesady suszki też mam![]()
np oregano lepsze jest suszone![]()
ale tymianek i rozmaryn to jednak najbardziej lubię jak mi rosną w doniczkach
Oregano lubię. I bazylię. Ale przyznaję, że mam same suszki...![]()
I szczerze mówiąc, bazylię używam głównie do pomidorków.
nie no bazylia to już na krzak wyrasta z nasionek fstyd suchej używać fstyd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 146 gości