Biały i białaczka [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 22, 2009 11:36 Re: Biały i białaczka [']

jesli dom, ktory go adoptowal sie zgodzi, wrzuce na forum zdjecia i filmy, ktore mu zrobilam w lecznicy. One dokladnie pokazuja w jakim byl stanie i jak male byly szanse. Ale byly. I warto bylo - przynajmniej przez ostatni dni byl glaskany, wzmacniany, ktos sie nim interesowal.
Wychodze z netu, nie jestem w stanie teraz pisac :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie lis 22, 2009 11:38 Re: Biały i białaczka [']

Na pewno czuł, że nie jest sam, wiedział, że ktoś o niego dba. Zabrakło sił do walki. Śpij spokojnie, koteczku [']['][']

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lis 22, 2009 11:40 Re: Biały i białaczka [']

:crying:
Serniczek

Post » Nie lis 22, 2009 11:46 Re: Biały i białaczka [']

:cry: [´]
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie lis 22, 2009 11:48 Re: Biały i białaczka [']

Biedne kocisko :cry:

Testy i jeszcze raz testy 'na dzień dobry', na początku kwarantanny... wtedy mamy szansę zdążyć ... wyleczyć i nie zarazić innych kotów ...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Dzikers

Od: Nie kwi 12, 2009 14:20

Post » Nie lis 22, 2009 11:48 Re: Biały i białaczka [']

:crying:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Nie lis 22, 2009 11:52 Re: Biały i białaczka [']

Dzikers pisze:Biedne kocisko :cry:

Testy i jeszcze raz testy 'na dzień dobry', na początku kwarantanny... wtedy mamy szansę zdążyć ... wyleczyć i nie zarazić innych kotów ...

Zgadzam się w 100%.
Telepie mną z wściekłości... :cry:
Obrazek

atrophy

Od: Śro lip 05, 2006 21:57

Post » Nie lis 22, 2009 12:08 Re: Biały i białaczka [']

smutny poranek dzisiaj :(
pozdrawiam
Anka

anasigne

Od: Śro kwi 30, 2008 13:08

Post » Nie lis 22, 2009 12:27 Re: Biały i białaczka [']

A ja tylko napisze, ze żałuję jak cholera że Biały trafił do tej lecznicy, do której trafił... Wyniki badania krwi zamiast po kilku godzinach były po dwóch dniach, transfuzję mógł dostać już w czwartek a czekał do niedzieli... I nie doczekał. I tylko białaska żal... Strasznie żal... :crying: :crying: :crying: Nie daruję sobie, że posłuchałam Szept.

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Nie lis 22, 2009 12:33 Re: Biały i białaczka-TRAGICZNIE potrzebne wsparcie!!!

Never pisze:Bialy odszedl dzis w nocy. Prawdopodobnie odszedl we snie. Wiecej na ten temat napisze szept.
Odszedl kochany, czysty, wyglaskany....

:cry: bardzo mi przykro...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 22, 2009 12:36 Re: Biały i białaczka [']

jhet pisze:A ja tylko napisze, ze żałuję jak cholera że Biały trafił do tej lecznicy, do której trafił... Wyniki badania krwi zamiast po kilku godzinach były po dwóch dniach, transfuzję mógł dostać już w czwartek a czekał do niedzieli... I nie doczekał. I tylko białaska żal... Strasznie żal... :crying: :crying: :crying: Nie daruję sobie, że posłuchałam Szept.

za póxno był ze schronu zabrany, a Szept podjeła taka decyzje jaką uwazała za słuszna.Nie ma czasami juz znaczenia,gdzie kotek trafi, czasami organizm nie przyjmuje juz leków...nie dołujmy Szept gdybaniem-dobrze,ze zajrzałam-własnie wyjezdzałam z lekami dla Białaska...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 22, 2009 12:39 Re: Biały i białaczka [']

:cry:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Nie lis 22, 2009 12:58 Re: Biały i białaczka [']

Dzikers pisze:Biedne kocisko :cry:

Powiedz to ARCE :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 22, 2009 13:22 Re: Biały i białaczka [']

jhet pisze:A ja tylko napisze, ze żałuję jak cholera że Biały trafił do tej lecznicy, do której trafił... Wyniki badania krwi zamiast po kilku godzinach były po dwóch dniach, transfuzję mógł dostać już w czwartek a czekał do niedzieli... I nie doczekał. I tylko białaska żal... Strasznie żal... :crying: :crying: :crying: Nie daruję sobie, że posłuchałam Szept.

A co to za szpitalik/lecznica ? Ja osobiście odradzam Żytnią 15. Tam preferują leczenie 'na oko' i odradzają badania... a te co w końcu zrobili w 6 dniu pobytu w szpitaliku, czyli CPC, FIV i FELV (moforlogia i kał nie mimo że sugerowałam), to zrobili dzień przed śmiercią kota no i oczywiście nikt się nie pofatygował, żeby do mnie zadzwonić z informacją o zgonie ... Oczywiście nikt nie wie, na co kot umarł, bo zdiagnozowali tylko koci katar w postaci glutów w nosie i nic więcej (mimo że kocina wychudzona, wzdęty brzuszek i lejąca biegunka) ... A za dobę liczą 40 PLN...

Ja tez przez dłuższy czas nie mogłam odżałować że zawiozłam kota do nich... Ale to tak bywa, że chcesz dobrze a nie wychodzi... Nie zawsze masz pełną informację o rynku lecznic weterynaryjnych (oczywiście teraz omijam Żytnią 15).

Zrobiliście wszystko co mogliście, na maxa ... Chciałabym, żeby wszyscy tak kochali zwierzęta jak Formu Miau ...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Dzikers

Od: Nie kwi 12, 2009 14:20

Post » Nie lis 22, 2009 13:35 Re: Biały i białaczka [']

['] :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

[poprzednia][następna]