Wychodze z netu, nie jestem w stanie teraz pisac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzikers pisze:Biedne kocisko![]()
Testy i jeszcze raz testy 'na dzień dobry', na początku kwarantanny... wtedy mamy szansę zdążyć ... wyleczyć i nie zarazić innych kotów ...
Never pisze:Bialy odszedl dzis w nocy. Prawdopodobnie odszedl we snie. Wiecej na ten temat napisze szept.
Odszedl kochany, czysty, wyglaskany....
jhet pisze:A ja tylko napisze, ze żałuję jak cholera że Biały trafił do tej lecznicy, do której trafił... Wyniki badania krwi zamiast po kilku godzinach były po dwóch dniach, transfuzję mógł dostać już w czwartek a czekał do niedzieli... I nie doczekał. I tylko białaska żal... Strasznie żal...![]()
![]()
Nie daruję sobie, że posłuchałam Szept.
Dzikers pisze:Biedne kocisko![]()
Testy i jeszcze raz testy 'na dzień dobry', na początku kwarantanny... wtedy mamy szansę zdążyć ... wyleczyć i nie zarazić innych kotów ...
jhet pisze:A ja tylko napisze, ze żałuję jak cholera że Biały trafił do tej lecznicy, do której trafił... Wyniki badania krwi zamiast po kilku godzinach były po dwóch dniach, transfuzję mógł dostać już w czwartek a czekał do niedzieli... I nie doczekał. I tylko białaska żal... Strasznie żal...![]()
![]()
Nie daruję sobie, że posłuchałam Szept.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości