Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 21, 2009 16:10 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

strach się bać co też koleżanka wymyśli na schron ...
a i dobrze ... niech im się kto dobierze ... do skóry[/quote]
Koleżanka się tym zajmie :twisted:
Same wiecie,że tak być nie może!
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Sob lis 21, 2009 16:19 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Madziula pisze:
MIKUŚ pisze:I gdzie ten bazarek dla mnie :twisted:

też czekam na bazarki ...

Basiu w środę jestem u ciebie weź do pracki filiżaneczkę ...

Po co czekacie ? Ja mam już gotowe :wink: :lol:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lis 21, 2009 16:24 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

MartynaP pisze:kotka która jest teraz u mnie po sterylce tez nie korzysta z kuwety :?
tylko ze ona sie mści chyba ze jej wolnosc zabrałam :ryk:

Dorotko ty w pracy ? brrrrr

kiedy kolejne spotkanie w lecznicy :surprise:

No myślę że być może niepodziewanie :lol:
No a w pracy też i jutro :(
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob lis 21, 2009 16:34 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Witamy Was z naszym kochanym Fuksiem. Fuksio wyzdrowiał z kociego kataru, byliśmy dziś u weta na kontroli, przy okazji go odrobaczyliśmy i dopiero dostaliśmy kocią książeczkę :P Za 2 tygodnie zaczynamy szczepić naszego kawalera :ok: Chciałam bardzo serdecznie podziękować Mikuś za dobranie nam tego cudownego zwierzaka pod kątem naszych oczekiwań :mrgreen: Fuksio swoją osobowością przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania, jest niezwykle miziasty, towarzyski oraz baaardzo grzeczny. Grzecznie załatwia się w krytej kuwecie- szybko odkrył do czego służą wahadłowe drzwiczki, domaga się pieszczot, uwielbia być noszony na rękach, sam przypomina nam swoją mordką i łapką, że teraz to on ma ochotę na mizianie :lol: Jednym słowem mamy kociego anioła :1luvu: Dziękuję!

Obrazek
Obrazek

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Sob lis 21, 2009 17:35 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Mały chyba zasluguje na imię Fuks.
Fuksło mu się że go zaadoptowaliście.Na kociarni mamy istny pogrom.Piękny i szczytny cel wyciągać koty ze schroniska,ale z kotami przynosimy niestety super mutacje wirusów.
Teraz na kociarni panuje skrzyżowanie KK ze sraczką :roll: Dosłownie wszystkie koty chore.Masakra :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 21, 2009 17:53 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mar_tika pisze:Mały chyba zasluguje na imię Fuks.
Fuksło mu się że go zaadoptowaliście.Na kociarni mamy istny pogrom.Piękny i szczytny cel wyciągać koty ze schroniska,ale z kotami przynosimy niestety super mutacje wirusów.
Teraz na kociarni panuje skrzyżowanie KK ze sraczką :roll: Dosłownie wszystkie koty chore.Masakra :(

Biedactwa :cry: Przykro mi strasznie :cry: I nam się fuksło i Fuksiowi też, że w porę zabraliśmy go no też, że wyzdrowiał nam, bo się bardzo martwiliśmy o niego. Mam nadzieję, że koty wyzdrowieją i nie będzie z powodu choroby problemu z adopcjami, choć zdaję sobie sprawę, że to poważna bariera dla adoptujących :| Pozdrawiam

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Sob lis 21, 2009 18:28 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mamaja4 pisze:strach się bać co też koleżanka wymyśli na schron ...
a i dobrze ... niech im się kto dobierze ... do skóry

Koleżanka się tym zajmie :twisted:
Same wiecie,że tak być nie może![/quote]
:ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lis 21, 2009 19:34 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mamaja4 pisze:Koleżanka się tym zajmie :twisted:
Same wiecie,że tak być nie może!

No tylko zaczym się koleżanka tym zajmie :wink: to lepiej niech z nami pogada :wink: to że my wiemy , że tak nie może być to niestety jeszcze nie wszystko :D no chyba że jesteś rodziną prezydenta miasta S-ca :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lis 21, 2009 20:13 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

majencja pisze:Rekawiczki juz u mnie , żwirek też. Nie jedzie kto w me strony to by zabrał??Jeżeli nie to w następny weekend moje chłopaki z pracy jadą na studia do Sosnowca to by zabrali ze soba na zajęcia i można by było od nich odebrać.

Chyba poczekamy na tych twoich chłopaków ,aż przybęda do sosnowca.Mój Darek nie da rady podjechać do Ciebie, bo niestety okres przedświateczny ,a to w handlu najgorętszy czas :roll:

mar_tika

Post » Nie lis 22, 2009 0:20 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Marta sama nie wiem czy dobrze robię :evil: cholera ale może jutro przywiozę klatę z kociarni ze wszystkimi maluchami, które w niej są chyba 6 maluchów albo 5 tylko niestety u mnie będą mogły zostać tylko do przyszłej niedzieli, aż Marek nie wróci , wiesz że nie mam innego wyjścia jeszcze te dwie kotki przeżyje, ale dodatkowych sześciu mógłby nie przeżyć :mrgreen: Będą u mnie max do niedzieli lub soboty wieczór przez ten czas może jakoś się wykurują, dam je do pokoju na górę.
Ja dziś wystawiłam ogłoszenia dla wszystkich kociaków na www.cafeanimal.pl.

terenia1

Post » Nie lis 22, 2009 1:38 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Wszystkie ogłoszenia zrobiłam też na www.ojej.pl

terenia1

Post » Nie lis 22, 2009 1:54 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Szukam maleńkiego kotka do dobrego domu :) Chyba dobrze trafiłam, może Wy mi pomożecie a ja pomogę kotkom :)

muzykalna

Od: Nie lis 22, 2009 1:30

Post » Nie lis 22, 2009 8:24 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Muzykalna wysłałam pw. :lol:
MIKUŚ

Post » Nie lis 22, 2009 9:12 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

terenia1 pisze:

Marta sama nie wiem czy dobrze robię :evil: cholera ale może jutro przywiozę klatę z kociarni ze wszystkimi maluchami, które w niej są chyba 6 maluchów albo 5 tylko niestety u mnie będą mogły zostać tylko do przyszłej niedzieli, aż Marek nie wróci , wiesz że nie mam innego wyjścia jeszcze te dwie kotki przeżyje, ale dodatkowych sześciu mógłby nie przeżyć :mrgreen: Będą u mnie max do niedzieli lub soboty wieczór przez ten czas może jakoś się wykurują, dam je do pokoju na górę.
Ja dziś wystawiłam ogłoszenia dla wszystkich kociaków na http://www.cafeanimal.pl.

Jak chcesz Teresa,i tak w sobote planujemy dezynfekcję więc można je póżniej na czystą kociarnię przerzucić.Może rzeczywiście będzie im lepiej jak wyjadą na jakiś czas z kociarni :roll:

mar_tika

[poprzednia][następna]