a i dobrze ... niech im się kto dobierze ... do skóry[/quote]
Koleżanka się tym zajmie

Same wiecie,że tak być nie może!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madziula pisze:MIKUŚ pisze:I gdzie ten bazarek dla mnie
też czekam na bazarki ...
Basiu w środę jestem u ciebie weź do pracki filiżaneczkę ...
MartynaP pisze:kotka która jest teraz u mnie po sterylce tez nie korzysta z kuwety![]()
tylko ze ona sie mści chyba ze jej wolnosc zabrałam![]()
Dorotko ty w pracy ? brrrrr
kiedy kolejne spotkanie w lecznicy
mar_tika pisze:Mały chyba zasluguje na imię Fuks.
Fuksło mu się że go zaadoptowaliście.Na kociarni mamy istny pogrom.Piękny i szczytny cel wyciągać koty ze schroniska,ale z kotami przynosimy niestety super mutacje wirusów.
Teraz na kociarni panuje skrzyżowanie KK ze sraczkąDosłownie wszystkie koty chore.Masakra
mamaja4 pisze:strach się bać co też koleżanka wymyśli na schron ...
a i dobrze ... niech im się kto dobierze ... do skóry
mamaja4 pisze:Koleżanka się tym zajmie![]()
Same wiecie,że tak być nie może!
majencja pisze:Rekawiczki juz u mnie , żwirek też. Nie jedzie kto w me strony to by zabrał??Jeżeli nie to w następny weekend moje chłopaki z pracy jadą na studia do Sosnowca to by zabrali ze soba na zajęcia i można by było od nich odebrać.
mar_tika pisze:Mały chyba zasluguje na imię Fuks.
Fuksło mu się że go zaadoptowaliście.Na kociarni mamy istny pogrom.Piękny i szczytny cel wyciągać koty ze schroniska,ale z kotami przynosimy niestety super mutacje wirusów.
Teraz na kociarni panuje skrzyżowanie KK ze sraczkąDosłownie wszystkie koty chore.Masakra
terenia1 pisze:mar_tika pisze:Mały chyba zasluguje na imię Fuks.
Marta sama nie wiem czy dobrze robięcholera ale może jutro przywiozę klatę z kociarni ze wszystkimi maluchami, które w niej są chyba 6 maluchów albo 5 tylko niestety u mnie będą mogły zostać tylko do przyszłej niedzieli, aż Marek nie wróci , wiesz że nie mam innego wyjścia jeszcze te dwie kotki przeżyje, ale dodatkowych sześciu mógłby nie przeżyć
Będą u mnie max do niedzieli lub soboty wieczór przez ten czas może jakoś się wykurują, dam je do pokoju na górę.
Ja dziś wystawiłam ogłoszenia dla wszystkich kociaków na http://www.cafeanimal.pl.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 103 gości