Tez wstawiłam zdjęcia w koszyczku na naszym wątku, jak zobaczyłam u Ciebie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grrr... pisze:Ach, te koszyczki!![]()
![]()
kasia86 pisze: Chyba wszystkie koty lubią koszyczki, tylko czasami maławe i kot ledwo co wchodzi do niego.![]()
grrr... pisze:Biedna Pumcia. Gratulacje w kwestii łapania.Trzymamy mocno kciuki za szybkie i skuteczne leczenie! Zwłaszcza Kichocia trzyma, bo dobrze rozumie koleżankę... U nas jest już dużo, dużo lepiej pod tym względem - oby obie Dziewczynki szybko i na dobre wyszły z tego!
![]()
![]()
mb pisze:kasia86 pisze: Chyba wszystkie koty lubią koszyczki, tylko czasami maławe i kot ledwo co wchodzi do niego.![]()
Mówiąc wprost - z tego koszyszka Kasia się "wylewa"a jednak jakoś udaje jej się w nim wytrzymać
![]()
kasia86 pisze:mb pisze:kasia86 pisze: Chyba wszystkie koty lubią koszyczki, tylko czasami maławe i kot ledwo co wchodzi do niego.![]()
Mówiąc wprost - z tego koszyszka Kasia się "wylewa"a jednak jakoś udaje jej się w nim wytrzymać
![]()
Och nie chciałam mówić tego tak wprost!![]()
mb pisze:A tej chwili mijają 3 (słownie: trzy) godzinyodkąd Kasia znowu śpi w tym koszyczku
kasia86 pisze:No popatrz mb, koszyczek i pełna szczęścia Kasia.
Czyż taki widok, to nie jest miód na nasze serce?
grrr... pisze: Co do Kichoci, to wcale jeszcze nie jest pewne, czy wyzdrowieje całkowicie.Może być i tak, że już zawsze będzie musiała jeść tylko taką dietetyczną karmę.
Niestety, koty mają do tego skłonność i kryształki mogą nawracać. No ale robimy postępy, na początku grudnia kolejne badanie kontrolne. Jestem dobrej myśli! I w sprawie Pumciowego pęcherza też!
![]()
![]()
![]()
CoolCaty pisze:Magda, w ogóle się nie martw tym piciem - nie piciem. Koty w naturze też nie piją prawie wcale, im wytarcza ilośc wody zawarta w mięsie. Niektóre koty piją, inne bardzo mało.
weatherwax pisze: Koszyk, im mniejszy, tym lepiej wypełnia się kotem. Sprawdzone!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości