Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 20, 2009 20:54 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja pisze:Myślicie, że jak będziem ją ogłaszać jako kota dbającego o linię swoich Dużych to dużo domków znajdziemy :roll: :wink:

Jak mniemam.... pytanie było z tych retorycznych :mrgreen: :mrgreen: Ale jak byś już taki domek znalazła... to może w dwupaku z drugim "kocim szkielecikiem" od Gibutkowej, któren jest na DT u moich rodziców ... z tymi samymi objawami co Ktoś Na Chudych Czarnych Łapkach ...(ADHD dodajemy gratis) :ryk: :ryk: Coś mi wychodzi, że Edyta nam jakieś "lewe" te kocie szkieleciki wcisnęła :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lis 20, 2009 21:01 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

katarzyna1207 pisze:
Dulencja pisze:Myślicie, że jak będziem ją ogłaszać jako kota dbającego o linię swoich Dużych to dużo domków znajdziemy :roll: :wink:

Jak mniemam.... pytanie było z tych retorycznych :mrgreen: :mrgreen: Ale jak byś już taki domek znalazła... to może w dwupaku z drugim "kocim szkielecikiem" od Gibutkowej, któren jest na DT u moich rodziców ... z tymi samymi objawami co Ktoś Na Chudych Czarnych Łapkach ...(ADHD dodajemy gratis) :ryk: :ryk: Coś mi wychodzi, że Edyta nam jakieś "lewe" te kocie szkieleciki wcisnęła :twisted:

Jesooo, jakby Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach po szkole Leona, doskonalił swoje umięjętności pod okiem Mistrza Kropka :ryk: :ryk: :ryk: Nawet wyobraźni mi nie starcza, co dwa specjalisty :wink: by wymyśliły :twisted: :twisted: :twisted:

Ja sobie myślę, że Edyta koty podmieniła :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt lis 20, 2009 21:39 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Jasne ze podmieniła :D :mrgreen:
Ale to tak z dobrego serca - cobyście jakąś rozrywkę miały i radochę :D :mrgreen: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 20, 2009 22:04 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Gibutkowa, Ty sumienia nie masz :wink: Tak koty bezkarnie pomieniać :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pt lis 20, 2009 23:02 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

8O 8O 8O A co u Czarki dzisiaj tak pusto 8O 8O 8O

Dulencja

Post » Pt lis 20, 2009 23:08 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja pisze:8O 8O 8O A co u Czarki dzisiaj tak pusto 8O 8O 8O

Ciocia Bozenka szykuje 'przekupne"na niedziele :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 8:51 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Ciocia Bożenka niech żadnego przekupnego nie szykuje :wink:

Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach dziś pół nocy grał z Leonem w piłkę :roll: posługując się piłką do golfa :evil: na panelach :evil: :evil: Oczywiście, jak zabrałam piłeczkę, musiałam im dać odszkodowanie za straty moralne :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Sob lis 21, 2009 10:15 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja pisze:Ciocia Bożenka niech żadnego przekupnego nie szykuje :wink:

Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach dziś pół nocy grał z Leonem w piłkę :roll: posługując się piłką do golfa :evil: na panelach :evil: :evil: Oczywiście, jak zabrałam piłeczkę, musiałam im dać odszkodowanie za straty moralne :twisted: :twisted:

ha...Ty myslisz ,ze ja sie znam na kotach/Przekupno-wkupne musi byc...i juz jest ciekawe,czy smakowac bedzie...Wiesz, jak bedziesz chciała moich pogłaskac 15 futer to sporo Cie to wyniesie :twisted: ...bomoje bez wkupnego do obcych trzymaja dystans.... :twisted: Do juterka :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 13:32 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach dostanie dziś niespodziankę 8)

Dulencja

Post » Sob lis 21, 2009 14:00 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja pisze:Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach dostanie dziś niespodziankę 8)

?????????????? :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 14:27 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Ha, Ciocia Bożenka jak widzę ciekawa :wink: :D :D

Niestey, niecpodzianka to niecpodzianka :wink:

Dulencja

Post » Sob lis 21, 2009 17:37 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Czarka zachwycona niecpodzianką :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Szaleje kobieta na całego :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Sob lis 21, 2009 17:43 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Ciocia Bożenka ty się szykuj już i plecaczek pakuj, bo Saszka już dogadany i zapięty na ostatni guzik :D
odj 23:35
przyj 05:54
Tak na stronie jest. Jutro jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to i testy będą zrobione :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lis 21, 2009 17:54 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Gibutkowa pisze:Ciocia Bożenka ty się szykuj już i plecaczek pakuj, bo Saszka już dogadany i zapięty na ostatni guzik :D
Tak na stronie jest. Jutro jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to i testy będą zrobione :ok:

Z Ciocią Bożenką obgadane wszystko i na pewno stawimy się na Centralnym po kota :wink: U nas też zapięte, więc tylko :ok: :ok: :ok: za podróż Saszki :D Ja jestem porządna firma i sama osobiście zadzwonię dzwonem pobutkowym :wink: Bożenie, choć pewnie z emocji sama będzie czuwać :1luvu:

Dulencja

Post » Sob lis 21, 2009 18:25 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja pisze:
Gibutkowa pisze:Ciocia Bożenka ty się szykuj już i plecaczek pakuj, bo Saszka już dogadany i zapięty na ostatni guzik :D

Z Ciocią Bożenką obgadane wszystko i na pewno stawimy się na Centralnym po kota :wink: U nas też zapięte, więc tylko :ok: :ok: :ok: za podróż Saszki :D Ja jestem porządna firma i sama osobiście zadzwonię dzwonem pobutkowym :wink: Bożenie, choć pewnie z emocji sama będzie czuwać :1luvu:

Ja juz czuwam :1luvu: :mrgreen: i pokój szykuje, zalecania wymiany kuwetki zrobione ...łózeczko w pokoiku "izolatkowym "bedzie czysto posłane, co by mój Kocurro mógł sie przyzwyczaic najpierw do mnie, swinek i reszty w spokoju... :lol:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]