Dulencja pisze:Myślicie, że jak będziem ją ogłaszać jako kota dbającego o linię swoich Dużych to dużo domków znajdziemy![]()
Jak mniemam.... pytanie było z tych retorycznych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Myślicie, że jak będziem ją ogłaszać jako kota dbającego o linię swoich Dużych to dużo domków znajdziemy![]()
katarzyna1207 pisze:Dulencja pisze:Myślicie, że jak będziem ją ogłaszać jako kota dbającego o linię swoich Dużych to dużo domków znajdziemy![]()
Jak mniemam.... pytanie było z tych retorycznych![]()
Ale jak byś już taki domek znalazła... to może w dwupaku z drugim "kocim szkielecikiem" od Gibutkowej, któren jest na DT u moich rodziców ... z tymi samymi objawami co Ktoś Na Chudych Czarnych Łapkach ...(ADHD dodajemy gratis)
![]()
Coś mi wychodzi, że Edyta nam jakieś "lewe" te kocie szkieleciki wcisnęła
Dulencja pisze:8O![]()
A co u Czarki dzisiaj tak pusto
![]()
![]()
Dulencja pisze:Ciocia Bożenka niech żadnego przekupnego nie szykuje![]()
Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach dziś pół nocy grał z Leonem w piłkęposługując się piłką do golfa
na panelach
![]()
Oczywiście, jak zabrałam piłeczkę, musiałam im dać odszkodowanie za straty moralne
![]()
Dulencja pisze:Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach dostanie dziś niespodziankę
Gibutkowa pisze:Ciocia Bożenka ty się szykuj już i plecaczek pakuj, bo Saszka już dogadany i zapięty na ostatni guzik
odj 23:35
przyj 05:54
Tak na stronie jest. Jutro jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to i testy będą zrobione
Dulencja pisze:Gibutkowa pisze:Ciocia Bożenka ty się szykuj już i plecaczek pakuj, bo Saszka już dogadany i zapięty na ostatni guzik
odj 23:35
przyj 05:54
Tak na stronie jest. Jutro jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to i testy będą zrobione
Z Ciocią Bożenką obgadane wszystko i na pewno stawimy się na Centralnym po kotaU nas też zapięte, więc tylko
![]()
![]()
za podróż Saszki
Ja jestem porządna firma i sama osobiście zadzwonię dzwonem pobutkowym
Bożenie, choć pewnie z emocji sama będzie czuwać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 41 gości