KOCIE PODZIEMIE CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 18, 2009 9:09 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

jessi74 pisze:co tam u Rudzielca naszego?

:?: :?: :?:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro lis 18, 2009 9:13 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

jessi74 pisze:natasza, może zmień już tytuł wątku :D mam taką propozycję, aby pokazać tutaj inne dokarmiane przez nas koty uliczne, naszą Dziunie i Miśkę, Kolorówkę i Placuszkę :D Sipkę :D super je pani Zosia ponazywała :D
może napisz w tytule" potrzebna pomoc dla kotek z ulicy, str. 25 " albo " bezdomne w centrum miasta, str. 25" wkleisz tu zdjęcia, natasza ?
od razu powiem, Misia i Dziunia to kotki oswojone w zupełności, może je zgłosimy do komando koty :kotek:

Wszystko sie zrobi :mrgreen: w swoim czasie, narazie do piątku jestem uziemiona z pracą ale po weekendzie wszystko pozamieszczam, a komando koty-bedzie nowy nabór komando- kotki :mrgreen:

Narazie ogłoszenia dla nich http://www.allegro.pl/item808677675_kot ... d_wro.html
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2426757 ... ce_na.html
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z167002819

natasza25

Post » Śro lis 18, 2009 21:57 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Bożenko, Dziewczyny Kochane, tak jak mówiłam przez tel. pracuję nad moim tatusiem...
W piątek lub w sobotę dam znać, mam nadzieję, że wiadomości będą po naszej myśli.
Pozdrawiam :D
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Śro lis 18, 2009 22:49 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

kalina m. pisze:Bożenko, Dziewczyny Kochane, tak jak mówiłam przez tel. pracuję nad moim tatusiem...
W piątek lub w sobotę dam znać, mam nadzieję, że wiadomości będą po naszej myśli.
:ok: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lis 18, 2009 22:52 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

jessi74 pisze:
kalina m. pisze:Bożenko, Dziewczyny Kochane, tak jak mówiłam przez tel. pracuję nad moim tatusiem...
:ok: :ok:

po naszej, czyli zostania w DT ma sie rozumiec :lol: Bardzo sie cieszyłabym...bo wiem jak ja juz moje tymczaski pokochałam,ze..wszystkie kurka zostały... :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 18, 2009 23:23 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

trzymam kciuki, aby decyzja była po Waszej i po naszej myśli i po Rudzikowej przede wszystkim :ok: :ok:

jessi74

Post » Sob lis 21, 2009 10:18 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

juz sobota, czekam na decyzję :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 14:07 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:juz sobota, czekam na decyzję :)

właśnie , w piątek miały zapaść decyzje - a już sobota 8)

jessi74

Post » Sob lis 21, 2009 15:59 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

jessi74 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:juz sobota, czekam na decyzję :)

właśnie , w piątek miały zapaść decyzje - a już sobota 8)

W Ł A Ś N I E-Ruduś MA JUZ DOMEK STAŁY :1luvu: :1luvu: :1luvu: -zostaje u Rodziców Kasi-z czego sie bardzo cieszymy(no nie myslcie ,ze go nie chcielismy :mrgreen:
Dla mnie jest najwazniejsze to,ze Rudulec kochany bedzie tam ,gdzie go wzię :1luvu: :love: :aniolek: to i dbano
Rodzice Kasi-dziekuje WAM za domek Rudusiowi-prosze go wymiziac...-Mój maz skwitopwał:hm...ciassta nie bedzie, hi,hi.SUPER
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 16:35 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

I CHYBA jESSI WCZESNIEJ PISAŁAS_CO bOZENKA NA KOTA SIE DECYDUJE, KTOS GO BIERZE, MOZE TAK TRZEBA, KTÓRY DO PROMOCJI NASTEPNY? :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 20:17 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:I CHYBA jESSI WCZESNIEJ PISAŁAS_CO bOZENKA NA KOTA SIE DECYDUJE, KTOS GO BIERZE, MOZE TAK TRZEBA, KTÓRY DO PROMOCJI NASTEPNY? :mrgreen:

a to dobre :ok: :ok: :ok:

Bardzo się cieszę że Rudzik zostaje w swoim DT na stałe :1luvu: :aniolek: :king:
Bożenko, napewno jakiś kadydat by się znalazł :wink: jak Cię znam to niedługo jakiegoś wypatrzysz :wink: :mrgreen:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob lis 21, 2009 20:34 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Agness78 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:I CHYBA jESSI WCZESNIEJ PISAŁAS_CO bOZENKA NA KOTA SIE DECYDUJE, KTOS GO BIERZE, MOZE TAK TRZEBA, KTÓRY DO PROMOCJI NASTEPNY? :mrgreen:

a to dobre :ok: :ok: :ok:

Bardzo się cieszę że Rudzik zostaje w swoim DT na stałe :1luvu: :aniolek: :king:
Bożenko, napewno jakiś kadydat by się znalazł :wink: jak Cię znam to niedługo jakiegoś wypatrzysz :wink: :mrgreen:

Jutro odbieram pieknego ,wspaniałego białego kocura z lecznicy w Warszawie, bo jade do Dulencji czekac na mojego Trójłapka bezogonka z Wrocławia.Słowo sie rzekło-Sasza ma swój domek u nas...No i takim cudem jak sie wszystko dobrze ułozyło jeszcze jednego przyjme na stałe i to wszystko...Chce jakiegos pieknisia Rudzielca, ale wiem o okaleczonym kocie w schronie w Warszawie, wiec dla niego miejsce rezerwuje(chyba ,ze ktos go w cholerke w końcu tam pokocha i zabierze nim ja go zabiore :lol: )Sporo ludzi wie,ze go zabiore, wiec moze "ocala go'przed psychiczna, nawiedzona Bozenka(bo i takie ksywki na miau mam) :mrgreen: No cóz-byłoby swietnie...zeby ktos go ocalił, bo jest sliczny Rudus dla mnie...czeka ...a moi chłopcy strasznie chcea Rudzielca i wcale sie nie ucieszyli,ze nasz ten w domku został,hi,hi...Pozdrawiam wszystkie cioteczki...i buziulki Rudusiowi :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 22:09 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: tak mi lekko na sercu jak pomyślę że to małe rude stworzenie już nie będzie musiało tam przy torach wystawać, jedzenia szukać, kawałka miejsca do spania szukać......
kalina m. - dziękujemy pieknie !!!!!!! brakuje mi słów :aniolek:

jessi74

Post » Sob lis 21, 2009 22:28 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Kasiu dziekujemy za opieke nad Rudzikiem a przede wszystkim za DS :P .
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agness78 pisze:

Bożenka jakieś czary tutaj uprawia na watku, nie opuszczaj nas bo jeszcze całe rodzienstwo Rudzika czeka na domy :mrgreen:
Bożenko my tu jeszcze zdjęcia innych rudasów powstawiamy (od tygodnia przychodzi do nas na karmienie przesliczna Pani Rudzielcowa-półbrytyjczyk-przesliczne cudo powaliła nas na kolana 8O )

natasza25

Post » Sob lis 21, 2009 22:37 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

natasza25 pisze:Kasiu dziekujemy za opieke nad Rudzikiem a przede wszystkim za DS :P .
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agness78 pisze:

Bożenka jakieś czary tutaj uprawia na watku, nie opuszczaj nas bo jeszcze całe rodzienstwo Rudzika czeka na domy :mrgreen:
Bożenko my tu jeszcze zdjęcia innych rudasów powstawiamy (od tygodnia przychodzi do nas na karmienie przesliczna Pani Rudzielcowa-półbrytyjczyk-przesliczne cudo powaliła nas na kolana 8O )

pokazac mi tu ja zaraz...ruda, bo mi dzieci tego Rudusia nie wybacza(juz sie nie odzywa jeden :evil: ),ale obiecałam,ze ten jeden na jakiego "podpisałam"dla meza, bedzie jeszcze i rudy,wiec...jak na jutro mam juz nowe cudo!Jestem w szoku-Wczoraj domku szukali,czekałam na decyzje Kasi Taty( :1luvu: )i tak dzisiaj napisałam, zadzwoniłam, prawde o ilosci futer rzekłam i chyba urzekłam , bo jutro w oczekiwaniu na SASZKE i białaska odbieram, a kochana Dulencja mojego Kocurra tez przenocuje...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]