jessi74 pisze:co tam u Rudzielca naszego?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:co tam u Rudzielca naszego?
jessi74 pisze:natasza, może zmień już tytuł wątkumam taką propozycję, aby pokazać tutaj inne dokarmiane przez nas koty uliczne, naszą Dziunie i Miśkę, Kolorówkę i Placuszkę
Sipkę
super je pani Zosia ponazywała
![]()
może napisz w tytule" potrzebna pomoc dla kotek z ulicy, str. 25 " albo " bezdomne w centrum miasta, str. 25" wkleisz tu zdjęcia, natasza ?
od razu powiem, Misia i Dziunia to kotki oswojone w zupełności, może je zgłosimy do komando koty
kalina m. pisze:Bożenko, Dziewczyny Kochane, tak jak mówiłam przez tel. pracuję nad moim tatusiem...
W piątek lub w sobotę dam znać, mam nadzieję, że wiadomości będą po naszej myśli.
Pozdrawiam
jessi74 pisze:kalina m. pisze:Bożenko, Dziewczyny Kochane, tak jak mówiłam przez tel. pracuję nad moim tatusiem...
W piątek lub w sobotę dam znać, mam nadzieję, że wiadomości będą po naszej myśli.
Pozdrawiam![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:juz sobota, czekam na decyzję
jessi74 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:juz sobota, czekam na decyzję
właśnie , w piątek miały zapaść decyzje - a już sobota
BOZENAZWISNIEWA pisze:I CHYBA jESSI WCZESNIEJ PISAŁAS_CO bOZENKA NA KOTA SIE DECYDUJE, KTOS GO BIERZE, MOZE TAK TRZEBA, KTÓRY DO PROMOCJI NASTEPNY?
Agness78 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:I CHYBA jESSI WCZESNIEJ PISAŁAS_CO bOZENKA NA KOTA SIE DECYDUJE, KTOS GO BIERZE, MOZE TAK TRZEBA, KTÓRY DO PROMOCJI NASTEPNY?
a to dobre![]()
![]()
![]()
Bardzo się cieszę że Rudzik zostaje w swoim DT na stałe![]()
![]()
![]()
Bożenko, napewno jakiś kadydat by się znalazłjak Cię znam to niedługo jakiegoś wypatrzysz
![]()
Agness78 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:I CHYBA jESSI WCZESNIEJ PISAŁAS_CO bOZENKA NA KOTA SIE DECYDUJE, KTOS GO BIERZE, MOZE TAK TRZEBA, KTÓRY DO PROMOCJI NASTEPNY?
natasza25 pisze:Kasiu dziekujemy za opieke nad Rudzikiem a przede wszystkim za DS.
![]()
![]()
Bożenka jakieś czary tutaj uprawia na watku, nie opuszczaj nas bo jeszcze całe rodzienstwo Rudzika czeka na domy![]()
Bożenko my tu jeszcze zdjęcia innych rudasów powstawiamy (od tygodnia przychodzi do nas na karmienie przesliczna Pani Rudzielcowa-półbrytyjczyk-przesliczne cudo powaliła nas na kolana)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości