hej Klotki
Kussad, fajnie, że sobie ciotki poradziły i panu MMSy psie powysyłały

. Niech to będzie TEN DOM dla Brytana

A może Pan uzywa po prostu FAXa ?
Oj, ja też marudze na to co telewizja nam dostarcza ...

. Płace abonament cyfry, mam ponag 900 programów i co z tego skoro interesuje nas jakieś +/-10. Mam nadzieję, że przyjdzie ten dzien kiedy będzie mozna wykupić tylko swoje programy i adekwatnie do tego zapłacić. Ale wiem, że to gooooopie mrzonki ...

Ulla, pewnie programy superextra płatne typu canal+sport to takie meczyska transmitują ....
Yoko, rzeczywiście fajnisty podpis
U mnie co prawda kiciaki nie wyją, ale czasem włacza im sie jak to Iza mówi 'pierdolniczek' nocny

Lataja, po nas, nad nami

Mimo to opcji żarcia nocnego nie ma, jestem nieugieta. Suche stale zaopatrywane, więc o głodzie nie ma mowy. Izu, weź no kiedyś nagraj nam wyjca, bardzo proszę
Mary i ja łączę się w bólu. Sporadycznie, z ciekawości raczej kupuje kotom pojedyńcza saszete czego supermarketowego. I wiecie cio, jak jedza to wióry leca. Boje sie myśleć, co tam jest dodawane dl apolepszenia smaku
Izu, jak Barbórka, 2 tygodnie przed czasem ???
jak Pixio po nowych lekach ? I jak jego sisterka oraz ..... mamunia ... ?
Przyblokowiec ciągle przy bloku. Nieufny, nie ma gdzie za bardzo klatki łapki ustawic (juz mi ciotki proponowały ...). Podchodzi na pół metra, siedzi, podjada, na więcej się nie zblizy ...

Apetyt ma kosmiczny, nie gardzi niczym, ale tez same dobrosci dostaje

ma spory brzuciu, mam nadzieje, że to nie to co myslę. Mąż codziennie polowanie urzadza ...