Tak, zbyt mało pamięci może powodować takie problemy, warto by wyczyścić wiadomości i załączniki. Ja czasami ściągam fotki na telefon i wysyłam MMS-em, ale mój fon ma kartę pamięci, a nie w każdym jest taka możliwość. Trzeba wtedy przez kabel lub bluetooth.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dziękuję bardzo - przekopiowałam do nich Wasze odpowiedzi Jest szansa na domek dla psa tylko nie ma jak pokazać panu zdjęć - pan nie ma internetu mieszka w terenie ale posługuje się MMS
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dobry wieczór! Również pamiętamy o Psotusiu ['] I rozumiem Cię Izuniu, że nie potrafisz zapomnieć. U nas za 3 dni minie 13 m-cy od odejścia Gucia i również nie potrafię przestać myśleć. Nieraz wieczorem łzy mi popłyną jak pomyślę, że nie zrobiłam wszystkiego, że coś przeoczyłam... I nigdy Go nie zapomnę...
Dziękuję Nanetko! I przytulam z powodu Gucia! Niech brykają nasze chłopaki szczęśliwe! [']
Dziękujemy za pamięć i pomoc, szczególnie Nitce, Yoko i Psiamie
Dzień dobry MP-iki i Komputerki ! Mam nadzieje,ze jesteście baardzo grzeczne,prawie tak jak moje gagatki,które w nocy rozsypały żwirek z obu kuwet i zrobily sobie wyścigi w piaskownicy Dobrze,że siusiały dopiero jak żwirek wrócił do kuwetek.Teraz śpią aniołeczki-zbieram sie do pracy. Życzę miłego dnia !
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Witaj Ciociu Gosiu! Kociaki były stosunkowo grzeczne, tylko o 4 rano włączyła się syrena Ten kot puści mnie z torbami Komputerki jedzą i piją jak małe smoki - wczoraj sypałam Im chrupki do miseczki chyba ze 4 razy - i to tylko wieczorem
Za oknem bardzo mocno dmucha, pogoda typowo senna i jesienna, więc koty dużo polegują.
Spokojnej pracy!
Cześć Kloteczki - Pszczółeczki! Nie pracujcie tylko za ciężko, bo to niezdrowe
Wiadomo, praca nie ...