Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 18, 2009 23:21 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Pani Izo oczywiście tak jak mówiłam, bazarek przygotuję z przyjemnością.
Mam jeszcze pytanie co do tych pojemniczków na wode, może da się coś zorganizować? To mają być plastikowe pojemniczki, w miarę płaskie? Bo wszyscy tu chyba kupują przeróżne rzeczy i możnaby się zastanowić co jest najlepsze do tego celu i czego nie należy wyrzucać po zużyciu. Z takimi po masło-margarynach chyba byłoby najłatwiej, ale czy one są dobre? Stabilne? I czy nie za głębokie. W każdym razie to temat do rozważenia, bo praktycznie bez kosztów mozna takie naczynka zorganizować.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lis 18, 2009 23:36 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

DOBRE WIADOMOŚCI

Tak więc dziś na koniec bedzie dziś u nas tak jak u kociaczków.Przysmaki na koncu.

Wczoraj dotarła druga częśc zamowienia z Vivy. 100 puszek Kitekata. Część z wołowiną część z kurczaczkiem :1luvu:PIĘKNIE DZIĘKUJEMY :D

Wczoraj dotarła karma za która zapłaciła Ania78. :1luvu:
30 KG Suchej Karmy RAFINE CROSS Kaczka, Indyk, Kurczak
12 PUSZEK Po 410 gram Mokrej Karmy BOZITA PIĘKNIE DZIĘKUJEMY :D

Wczoraj przyszła PACZKA od Wiory :1luvu:

Cieplutkie ciuszki, dwie kurteczki w tym jedna z cieplutkiego polaru, śliczne sztruksy, bluzeczki, Kilka puszek dobrej drogiej mokrej karmy i kilka opakowań suchej dobrej Karmy.Oraz miseczki dla kociaków.
PIĘKNIE DZIĘKUJEMY :D

A ja chce jeszcze podziekować
"DWÓM KOCHANYM DZIEWCZYNOM Z TEGO WĄTKU" :1luvu:
Te dwa Anioły bardzo, bardzo mi pomogły :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lis 18, 2009 23:41 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Afatima pisze:Pani Izo oczywiście tak jak mówiłam, bazarek przygotuję z przyjemnością.
Mam jeszcze pytanie co do tych pojemniczków na wode, może da się coś zorganizować? To mają być plastikowe pojemniczki, w miarę płaskie? Bo wszyscy tu chyba kupują przeróżne rzeczy i możnaby się zastanowić co jest najlepsze do tego celu i czego nie należy wyrzucać po zużyciu. Z takimi po masło-margarynach chyba byłoby najłatwiej, ale czy one są dobre? Stabilne? I czy nie za głębokie. W każdym razie to temat do rozważenia, bo praktycznie bez kosztów mozna takie naczynka zorganizować.

No to cieszę się że pomozesz :D Z pojemniczków wytestowałam rózne po margarynach . Są dobre, choć faktycznie trochę lekkie. Ale raczej zostaja na miejscach. Okragłe pudełka są bardziej stabilne.

iza71koty

Post » Śro lis 18, 2009 23:47 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

no to ja soie jesze przemyślę temat pojemniczkowy na spokojnie.
Teraz już się kładę, pani Izo, moejgo maila Pani ma, jeśli nie: afatima@op.pl
jak będzie miała Pani chwilęoddechu może mi Pani materiały przesłać, się zrobi bazar :)

Dobranoc już wszystkim :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lis 18, 2009 23:53 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

nifredil pisze:Moja mała Iduś :( [`][`] Własnie doczytałam :(( To już jest druga kotka którą straciłam ....
Jednak pociesza mnie myśl, że przy Izie Ida miała najlepszą opiekę i to nie tylko w jej ostatnich chwilach.. Iduś biegaj po łąkach ze swoją Malwinką, będziemy tęsknić!!!! Zerknijcie moje panny czasem na nas z góry i pomruczcie nam wesoło !!
Dziękuję Izie, że mogłam zostać chociaż wirtualnym opiekunem i Idy i Malwinki [`] Dziękuję też za jej opiekę i za to że nie pozwoliła ani jednej ani drugiej kotce umierać w samotności!!

Iweta pisze:Moze w takim razie odezwą sie osoby, które postanowiły pozostać i w dalszym ciągu wpłacac wirtualna adpcje na wybranego kota, czy tez koty?
Mysle, że w tej chwili Iza nie bardzo wie na czym stoi, a to jest byc albo nie być dla kotów, które ma pod opieką.

Tego co przeczytałam w tym wątku nie będę komentować, ze względu na to, że nie odzywałam się długo i chyba mi nie wypada :oops: Jednak Iza wie, że na moją pomoc zawsze może liczyć. Ja na pewno nie wycofam się z wpłat dla kociaków i tak jak zrobiłam po śmierci Malwinki tak teraz zrobię to samo - zgłaszam chęć adopcji kociaka. A że na pierwszej stronie widzę, że ich nie brakuję to chciałabym zaadoptować Zuzię... jeżeli mogę :)

Tak Aguś. Zasnęła Nasza malutka. Poszła do Malwinki. Będa juz razem. :( Brakuje mi jej. Juz nie wybiega. Po odejściu Malwinki zzyła się z Sara. Teraz Sara została sama. W jej pobliżu tylko Duduś przesiaduje.Dziękuję Ci za Dobre Słowo. Dobrze ze zabrałam malutką. Co najdziwniejsze weszła sobie sama od razu na łozko, zawineła się i cała pierwszą noc spała. No ale juz nie chciała jesć.Podtykałam tu rózne smakołyki i niestety .....Zasnęła tak cichutko....Brak mi jej, brak Malwinki. Tam bez nich jest tak jakos smutno. Smutno kiedy wracam teraz z dzialki i Idy juz tam nie ma. :(

Pieknie Ci Dziękuję że zdecydowałaś sie POMÓC kolejnemu kociakowi.Cieszę sie ze wybrałaś Zuzię. :) Badz z nami częsciej jak mozesz?Zawsze mi sie tak ciepło na Sercu robi jak się zjawiasz na wątku. Mamy trochę wspólnych wspomnień, sukcesów na wątku :)

Aga będzie wkrótce Mamą. :) To juz są dwie przyszłe Mamy na watku.
Ostatnio edytowano Czw lis 19, 2009 0:46 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Śro lis 18, 2009 23:56 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Afatima pisze:no to ja soie jesze przemyślę temat pojemniczkowy na spokojnie.
Teraz już się kładę, pani Izo, moejgo maila Pani ma, jeśli nie: afatima@op.pl
jak będzie miała Pani chwilęoddechu może mi Pani materiały przesłać, się zrobi bazar :)

Dobranoc już wszystkim :)

Dobrze jak przygotuję to wyślę.Odpocznij Olu :D Ja idę jeszcze do swojej roboty.

iza71koty

Post » Śro lis 18, 2009 23:58 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Wydaje mi się, że deklarować powinny się raczej osoby, które REZYGNUJĄ z adopcji. Zwłaszcza, że nikt nawet nie wymaga uzasadnienia.
Ja ze swojej strony NIE rezygnuję. Sabinka i Negritka są nasze, moje i syna.
W sprawie pojemniczków wysłałam Afatimie PW.
Pozdrawiam ciepło i deszczowo z Mazowsza.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lis 19, 2009 0:26 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Pięknie Dziękujemy Megana :D Tu jeszcze była też poruszana sprawa paragonów, wiec i w tym temacie czekamy na wypowiedz Opiekunów.

iza71koty

Post » Czw lis 19, 2009 3:39 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Ponizej przedstawiam Listę Osób, które podjęły decyzję o dalszej Pomocy.Te Osoby nadal pozostaja Opiekunami Wirtualnymi Swoich Podopiecznych. :D

Ja-Ba
Afatima
Iweta
Wiora
Ania c
Anakolada
Nifredil
Megana

Pięknie Dziękujemy z Całego Serca :1luvu:

iza71koty

Post » Czw lis 19, 2009 6:32 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Dzień dobry :D

Akcja pojemniczki juz się rozpoczęła :wink: a ja zapytam o tacki, czy nie potrzebujesz takich styropianowych lub plastikowych tacek? Tez moglibyśmy zacząc zbierać, bo pewnie idzie Ci mnóstwo różnych tacek czy podkładek podczas karmienia.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lis 19, 2009 10:23 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Podrzucę jeszcze raz :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lis 19, 2009 10:51 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Iweta pisze:Dzień dobry :D

Akcja pojemniczki juz się rozpoczęła :wink: a ja zapytam o tacki, czy nie potrzebujesz takich styropianowych lub plastikowych tacek? Tez moglibyśmy zacząc zbierać, bo pewnie idzie Ci mnóstwo różnych tacek czy podkładek podczas karmienia.

Super :) Bardzo się ciesze. Oczywiscie styropianowe tacki czy podkładki przydadza się jak najbardziej. Zwłaszcza zima bo jedzonko na nich nie zamarza. :)

iza71koty

Post » Czw lis 19, 2009 10:52 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Iwetko myśle nad kotkiem dla Ciebie :) I oczywiscie Bardzo, Bardzo Ci Dziękuję za POMOC :1luvu:

iza71koty

Post » Czw lis 19, 2009 10:59 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

W nocy odrobaczyłam kociaki w domu. Moje ręce .....szkoda gadać. Walczyliśmy twardo. Teraz czekamy na efekty :)

iza71koty

Post » Czw lis 19, 2009 11:11 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Bieżące wpłaty na konto - od początku Listopada

2.11. od Megany dla Negrity - 30 zł
2.11. od Afatimy dla Malinki i Nikusia - 50 zł
2.11. od Aksamitne_Futerko dla Ogonka - 20 zł
2.11. od Prosiaczki2 dla Oczka - 25 zł
2.11. od Wnusi i Kluska dla Sary i Halinki - 40 zł
2.11. od Ja-By dla Trusi. Patryczka, Rybci i JP - 100 zł
6.11. od Aglo dla Kapselka i Bogusia - 40 zł
9.11. od Anny3 dla Jacka i Wacka - 45 zł
9.11. od Ani c dla Czarusia i Celinki Bis - 40 zł
9.11. od Anial dla Czarnej Biedroneczki i Tygryska - 50 zł
12.11.odNifredil dla Idy i Daszy - 100 zł