Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Pani Izo oczywiście tak jak mówiłam, bazarek przygotuję z przyjemnością.
Mam jeszcze pytanie co do tych pojemniczków na wode, może da się coś zorganizować? To mają być plastikowe pojemniczki, w miarę płaskie? Bo wszyscy tu chyba kupują przeróżne rzeczy i możnaby się zastanowić co jest najlepsze do tego celu i czego nie należy wyrzucać po zużyciu. Z takimi po masło-margarynach chyba byłoby najłatwiej, ale czy one są dobre? Stabilne? I czy nie za głębokie. W każdym razie to temat do rozważenia, bo praktycznie bez kosztów mozna takie naczynka zorganizować.
nifredil pisze:Moja mała Iduś[`][`] Własnie doczytałam
( To już jest druga kotka którą straciłam ....
Jednak pociesza mnie myśl, że przy Izie Ida miała najlepszą opiekę i to nie tylko w jej ostatnich chwilach.. Iduś biegaj po łąkach ze swoją Malwinką, będziemy tęsknić!!!! Zerknijcie moje panny czasem na nas z góry i pomruczcie nam wesoło !!
Dziękuję Izie, że mogłam zostać chociaż wirtualnym opiekunem i Idy i Malwinki [`] Dziękuję też za jej opiekę i za to że nie pozwoliła ani jednej ani drugiej kotce umierać w samotności!!Iweta pisze:Moze w takim razie odezwą sie osoby, które postanowiły pozostać i w dalszym ciągu wpłacac wirtualna adpcje na wybranego kota, czy tez koty?
Mysle, że w tej chwili Iza nie bardzo wie na czym stoi, a to jest byc albo nie być dla kotów, które ma pod opieką.
Tego co przeczytałam w tym wątku nie będę komentować, ze względu na to, że nie odzywałam się długo i chyba mi nie wypadaJednak Iza wie, że na moją pomoc zawsze może liczyć. Ja na pewno nie wycofam się z wpłat dla kociaków i tak jak zrobiłam po śmierci Malwinki tak teraz zrobię to samo - zgłaszam chęć adopcji kociaka. A że na pierwszej stronie widzę, że ich nie brakuję to chciałabym zaadoptować Zuzię... jeżeli mogę
Afatima pisze:no to ja soie jesze przemyślę temat pojemniczkowy na spokojnie.
Teraz już się kładę, pani Izo, moejgo maila Pani ma, jeśli nie: afatima@op.pl
jak będzie miała Pani chwilęoddechu może mi Pani materiały przesłać, się zrobi bazar
Dobranoc już wszystkim
Iweta pisze:Dzień dobry![]()
Akcja pojemniczki juz się rozpoczęłaa ja zapytam o tacki, czy nie potrzebujesz takich styropianowych lub plastikowych tacek? Tez moglibyśmy zacząc zbierać, bo pewnie idzie Ci mnóstwo różnych tacek czy podkładek podczas karmienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Google [Bot] i 85 gości