kinga-kinia pisze:Potrzebna jest chętna osoba która by mogła pojechać w piątek o godz.10:30-11:00 do Oliwy ul.Liczmańskiego 3 tam są do odebrania talerze miski itp dla kotów stoczniowych
chętna osoba już się znalazła dziękuję Paulino

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Potrzebna jest chętna osoba która by mogła pojechać w piątek o godz.10:30-11:00 do Oliwy ul.Liczmańskiego 3 tam są do odebrania talerze miski itp dla kotów stoczniowych
maggic pisze:Koleżanka moja z pracy, rozdzielając znajomym wetknięte jej przeze mnie ulotki, trafiła na pana inżyniera pracującego gdzieś w stoczni. Ponoć ją wyśmiał, i dodał, że tych kotów to może z 50 jest i już ledwo chodzą z przejedzenia. O! Teraz można powiedzieć, Panie Januszu, że rzeczywiście jest ilość przedstawicieli kociego dobrostanu ograniczona!
kinga-kinia pisze:maggic a moze temu panu chodziło o to ze w jednym miejscu jest 50 kotów .Ja jestem w stoczni pare razy w tygodniu i jestem w szoku jak ktoś mówi ze kotów jest 50 czy 70 a moze ten pan nie lubi kotów i specjalnie tak powiedział.Przecież my już ile złapaliśmy kotów a końca nie widać.
kinga-kinia pisze:Doszły do nas kolejne osoby chętne do łapanek jest nas już 10 osób razem z wetem który ma przepustkę i jest sporo osób ale one mogą pomóc tylko wieczorem.Pare osób z nas się rozchorowało ale niedługo wyzdrowieją
Dziś miło było mi usłyszeć od sekretarki pana prezesa że dla nich jestem kompetetną osobą i tylko ze mną będą rozmawiać.Przekonali się już że naprawdę przyjeżdżamy pomóc kotom że robimy co możemy dajemy z siebie wszystko.
lidjanb pisze:maggic pisze:Koleżanka moja z pracy, rozdzielając znajomym wetknięte jej przeze mnie ulotki, trafiła na pana inżyniera pracującego gdzieś w stoczni. Ponoć ją wyśmiał, i dodał, że tych kotów to może z 50 jest i już ledwo chodzą z przejedzenia. O! Teraz można powiedzieć, Panie Januszu, że rzeczywiście jest ilość przedstawicieli kociego dobrostanu ograniczona!
No cóż inżynier...a gamoń!Skoro tylko umie liczyć do 50-ciu to widać nie uważał albo go nie było na zajęciach z algebry i rachunku prawdopodobieństwa.....Czy koty na nabrzeżach i molach wyglądają na przejedzone?
sabina skaza pisze:jutro w stoczni gazeta NASZE MORZE- dziewczyny malujcie oko!!!!!janusz uczesz się ładnie do zdjęć
![]()
rano dzwoniła pani ze śląska- pragnie adoptować jakiegoś stoczniowego kota![]()
musimy tylko załatwic transport z forum
pani płakała oglądając wczorajszy reportaż polsatu.
sabina skaza pisze:serce rośnie gdy widać jak ten łańcuch ludzi dobrego serca rośnie![]()
![]()
niesamowite- tyle ciepłych kocich budek dostali stoczniowcy przed zimą
![]()
a co do adopcji na odległość naszych stoczniowców- jak janusz powiedział, warto by im było dawać certyfikat na pamiątke tej ważnej akcji dla nowych właścicielimaja co ty na to? mogła byś stworzyć taki certyfikat z logo ulotki???? maju czy zakładasz watki transportowe? ja jak pisałam pani na śląsku pragnie jakiegoś kotka ze stoczni, będzie takich ludzi więcej
![]()
bianmilko napisze do tej redaktorki, która wypisuje głupoty nie sprawdziwszy najpierw co w trawie piszczy??????
biamila pisze:Dziś artykuł w gazecie "Twoja Gazeta" pani Anna Łopion napisała artykuł, że na terenie stoczni przebywa 70 kotów, które trzeba przed zimą wyłapać i znaleźć im domy. Opiekę na stoczniowymi kotami nadzoruje prezes A. Fisher, a o ich zdrowie dba E.Jasińska....
adres do pani redaktor:
a.lopion@twojagazeta.pl
sabina skaza pisze:maju czy zakładasz watki transportowe? ja jak pisałam pani na śląsku pragnie jakiegoś kotka ze stoczni, będzie takich ludzi więcej
lidjanb pisze:sabina skaza pisze:jutro w stoczni gazeta NASZE MORZE- dziewczyny malujcie oko!!!!!janusz uczesz się ładnie do zdjęć
![]()
rano dzwoniła pani ze śląska- pragnie adoptować jakiegoś stoczniowego kota![]()
musimy tylko załatwic transport z forum
pani płakała oglądając wczorajszy reportaż polsatu.
Dziewczyny wyglądały jak laleczki!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikt by się nie domyślił że to wolontariuszki !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 55 gości