Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Chatku, ja bym dała do naprawy, czy wymiany. Bo siądzie w zupełnie nieodpowiedniej chwili. Boleśnie się o tym przekonaliśmy.
Chat pisze:kalair pisze:Chatku, ja bym dała do naprawy, czy wymiany. Bo siądzie w zupełnie nieodpowiedniej chwili. Boleśnie się o tym przekonaliśmy.
I tak zrobie. Jak juz raz pokazal rogi...
Georg-inia pisze:Chat pisze:kalair pisze:Chatku, ja bym dała do naprawy, czy wymiany. Bo siądzie w zupełnie nieodpowiedniej chwili. Boleśnie się o tym przekonaliśmy.
I tak zrobie. Jak juz raz pokazal rogi...
Chatek, to płaski monitor? niech Ci go koniecznie wymienią, siada zdaje się eprom. Też mam takie cudo, co to rozgrzewa się 15-20 minut i zaczyna dopiero działać albo i nie i pytałam elektronika u siebie w firmie. Teoretycznie to jest do łatwego naprawienia (wymienia się cały układ, taka kosteczka), ale po co, skoro masz gwarancję.
też sobie wyobraziłam pianino ze słuchawkami, potem fortepian ze słuchawkami, i próbowałam sobie wymyśleć, jak to technicznie działa, a dopiero później do mnie dotarło, że to pewnie tzw. klawisze czyli syntezator, tak?
Chat pisze:Juz im przeszlo![]()
Moim skromnym zdaniem, na zimowe odrobaczanie moze byc. Ale latem wole frontline plus droncit albo flubenol, zeby i na kleszcze dzialalo. Advocat kleszczy nie obejmuje
Chat pisze:Powiedzieli mi, ze wymienia od razu. Juz raz tak mialam przy poprzednim monitorze, nowka sztuka i nie dzialal jak powinien. Podjechala ciezarowka, zabrali stary i zostawili nowy. Tym razem nie maja takiego modelu w magazynie, dlatego musze czekac.
Kotecki chodza jak naszprycowane. A jaki spokoj w domu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 37 gości