Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Zadzwoniłam do ZOO KARINY dostałam nr do koordynatora nagrałam się na sekretarce czekam na odpowiedź .Jakiś czas temu jedna pani dzwoniła do mnie ze sieć sklepów chce zorganizować zbiórkę podejrzewam ze to o tą sieć chodziło.Oni mają sklepy w Rumi Gdyni i Gdańsku![]()
PKP CARGO obiecało zrobić 30 budek dla kotów pare już mają zrobione i prawdopodobnie w środe nam dostarczą
sabina skaza pisze:jutro w stoczni gazeta NASZE MORZE- dziewczyny malujcie oko!!!!!janusz uczesz się ładnie do zdjęć
![]()
rano dzwoniła pani ze śląska- pragnie adoptować jakiegoś stoczniowego kota![]()
musimy tylko załatwic transport z forum
pani płakała oglądając wczorajszy reportaż polsatu.
lidjanb pisze:sabina skaza pisze:jutro w stoczni gazeta NASZE MORZE- dziewczyny malujcie oko!!!!!janusz uczesz się ładnie do zdjęć
![]()
A może jeszcze ktoś ze znajomych tej Pani która dzwoniła ze Śląska chciałby mieć prawdziwego ,gdyńskiego,stoczniowego pieszczocha?
Przecież w Stoczni jest wiele kotków "jak malowanych"które nie boją się jęku szlifierek,huku blach,młotów,palników i spawarek sypiących iskry.
Kot stoczniowy to jest coś!!!!![]()
![]()
Ilu ludzi może pochwalić się posiadaniem takiego kota prosto ze Stoczni?.I mógłby jeszcze taki kotek dostawać certyfikat autentyczności!
Ale uwaga! Ich ilość jest ograniczona!
maggic pisze:lidjanb pisze:sabina skaza pisze:jutro w stoczni gazeta NASZE MORZE- dziewczyny malujcie oko!!!!!janusz uczesz się ładnie do zdjęć
![]()
A może jeszcze ktoś ze znajomych tej Pani która dzwoniła ze Śląska chciałby mieć prawdziwego ,gdyńskiego,stoczniowego pieszczocha?
Przecież w Stoczni jest wiele kotków "jak malowanych"które nie boją się jęku szlifierek,huku blach,młotów,palników i spawarek sypiących iskry.
![]()
Ilu ludzi może pochwalić się posiadaniem takiego kota prosto ze Stoczni?.I mógłby jeszcze taki kotek dostawać certyfikat autentyczności!
ilość ograniczona? nooo, wg niektórych urzędników ograniczona do 100![]()
![]()
Panie Januszu, pozdrawiam od Klusi, której po tygodniu udało mi się odbłocić ogonek
moje dzieciaki naniosły już jedzenia, kocyki, i nawet transporter! postaram się dostarczyć go jak najszybciej
biamila pisze:Dziś artykuł w gazecie "Twoja Gazeta" pani Anna Łopion napisała artykuł, że na terenie stoczni przebywa 70 kotów, które trzeba przed zimą wyłapać i znaleźć im domy. Opiekę na stoczniowymi kotami nadzoruje prezes A. Fisher, a o ich zdrowie dba E.Jasińska....
adres do pani redaktor:
a.lopion@twojagazeta.pl
maggic pisze:lidjanb pisze:sabina skaza pisze:jutro w stoczni gazeta NASZE MORZE- dziewczyny malujcie oko!!!!!janusz uczesz się ładnie do zdjęć
![]()
![]()
ilość ograniczona? nooo, wg niektórych urzędników ograniczona do 100![]()
![]()
Panie Januszu, pozdrawiam od Klusi, której po tygodniu udało mi się odbłocić ogonek
moje dzieciaki naniosły już jedzenia, kocyki, i nawet transporter! postaram się dostarczyć go jak najszybciej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości