Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:Trawa11 to nie jest pierwszy raz, miała już zamówioną karmę dla Plamki RC Intestinal nie odebrała. Woziłam ze sobą na ul.Rybnicką by miała bliżej. Plamka miała biegunki. ok wystawiłam na bazarku dla sfinksi z Szarej Przystani. Proponowałam kilkakrotnie jeszcze Intestinal, no cóż Aggi woli kupować inne karmy, byle nie te dobre, wypróbowane. RC babycat tę chcę jej dać za darmo, byle kociaczki miały co jeść. Prosić i wozić więcej nie będę![]()
A Ty Aggi zastanów się co robisz, myślisz, że nabierzesz tymczasów i dziewczyny z miau będą Ci na nie dawały kasę? Każda z nas robi to dla kotów licząc się z wydatkami i na własną odpowiedzialność. Trochę pomysłowości, wystaw bazarki jak nie masz na weta lub karmę i tak jak już Ci mówiłam nie bierz tymczasów jeśli nie dajesz rady. To nie jest dobre rozwiązanie ani dla kotów ani dla Ciebie. Trzeba być odpowiedzialnym za to co się robi. I robić to z głową![]()
Przykre to, że czasami osoby nie wtajemniczone w pewne sprawy wypowiadają się w temacie.
I za każdym razem się pisze....posłuchaj rad dziewczyn...a Ty nie słuchasz, i tak robisz po swojemu, co nie znaczy że dobrze....Dlatego napisałam, że słów mi brak
Georg-inia pisze:gwoli sprostowania - nie bardzo wiem, co mają słowa Amandy do mojego stwierdzenia, że Perfect Fit nie jest dobrą karmą?![]()
Georg-inia pisze:wiesz co, dokładnie już nie pamiętam, ale ktoś już kiedyś na forum analizował skład tej karmy i wyszło, że nie jest ok... gdzies był cały wątek na ten temat.
Poza tym nie widziałam dobrej jakości karmy ani kociej ani psiej w hipermarkecie
ASK@ pisze:fajnie,że je wzięłąś. Niestety nie moge pomóc bo sama mam teraz same kłopoty i ze zwierzem (nadmiar) i w domu.
Maluchy maja już 2 miesiace. Ciepełko i miłość robią swoje. tak to z nimi jest,że trafiają do nas w najmniej odpowiedni czas!
Nie chce tu dyskutowac na temat karmy ale lepiej żeby małe zjadły coś niż nic. Każda radzi sobie jak może.
Świeta nie jestem. Mam spore stadko do karmienia w domu i na ulicy. Człowiek kombinuje jak może. Staram sie gotować gary bo taniej wychodzi.
I wiem powiem coś co może wielu urazi. Napotkanego głodnego kota nawet kiełbasą bym nakarmiła. Niezdrowa?Ale z głodu nie umrze. Pełny brzuch to pełny brzuch.
Trzymaj sie kobito, bo jak widac kociska nawiedzaja ciebie ostatnio. Powinny szybko znaleźć domki. Śliczne sa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 25 gości