http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23393493
niestety znów allegro - ale Asia - moze akurat ten?? musi być cudny - napisz do ludzi...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Generalnie wystawianie na allegro żywych zwierząt jest zabronione, znajdują się one na liście zakazanych przedmiotów aukcji.
Deli pisze:Oberhexe pisze:Generalnie wystawianie na allegro żywych zwierząt jest zabronione, znajdują się one na liście zakazanych przedmiotów aukcji.
Tu się niestety mylisz. Zwierzęta można jak najbardziej wystawiać na aukcjach na allegro, jedynym ograniczeniem jest konieczność zapewnienia humanitarnego transportu do odbiorcy (co załatwia klauzula "tylko odbiór osobisty" w treści ogłoszenia). Mam koleżankę, która tam pracuje, kiedyś nawet ją o to pytałam.
Mysza pisze:z Łodzi to ja bym się bała brać(tak na przyszłość). Trzeba by sprawdzić, czy to nie od tej "hodowczyni" produkującej kocięta.
Znajdziesz swego kotka, na pewno
Kasia D. pisze:Srebrny jest, ale nie kudłatek.
5-ciomiesięczny kocurek. Kuwetkowy i przymilny. W Lublinie.
Transport zapewniam.
Joanna Kalisz pisze:Mysza pisze:z Łodzi to ja bym się bała brać(tak na przyszłość). Trzeba by sprawdzić, czy to nie od tej "hodowczyni" produkującej kocięta.
Znajdziesz swego kotka, na pewno
Myszko, a jak to sprawdzic? trafiłam juz na kilka ogłoszeń stamtąd..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 608 gości