rysiek oburzony
p.s. kluska mówi, że zdjęcia cudne, no w sumie racja twoja duża to jest niezła laska, ale oczywiście zajęta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Ciachów żądam !!!Ja się nie odchudzam!!!!Ciachów dużo,dużo,mnóstwo![]()
![]()
agul-la pisze:mirmił, no co ty na smycz sie dałeś wziąc??jak pies?mam andzieję, że duzio zostali potem surowo ukarani
![]()
rysiek oburzony
p.s. kluska mówi, że zdjęcia cudne, no w sumie racja twoja duża to jest niezła laska, ale oczywiście zajętanie mam szczęścia
![]()
Duża von Focha pisze:kotka doroty pisze:Ciachów żądam !!!Ja się nie odchudzam!!!!Ciachów dużo,dużo,mnóstwo![]()
![]()
Litości, ja się dopiero uczęAle obiecuję, że będzie więcej ciachów
duża von focha pisze:Rysiek nie martw się, naprawdę zaczyna wyglądać na to, że zamieszka z nami Walentyna
kotka doroty pisze:Ciachów żądam !!!Ja się nie odchudzam!!!!Ciachów dużo,dużo,mnóstwo![]()
![]()
Agata&Alex pisze:kotka doroty pisze:Ciachów żądam !!!Ja się nie odchudzam!!!!Ciachów dużo,dużo,mnóstwo![]()
![]()
i do tego sałatkę i masę innych rzeczy, Ty to masz dobrze, że możesz tak jeść
agata&alex pisze:Rysiek, ja już startowałem do Dużej Mira , ale odrzuciła moje zaloty
kotka doroty pisze:Agata&Alex pisze:kotka doroty pisze:Ciachów żądam !!!Ja się nie odchudzam!!!!Ciachów dużo,dużo,mnóstwo![]()
![]()
i do tego sałatkę i masę innych rzeczy, Ty to masz dobrze, że możesz tak jeść
o schabowych zapomniałaś![]()
Bo ja sobie nie wmawiam że,jestem gruba O!Jak lubię to jem,a słodkie uwielbiam i nic na to nie poradzę że,na widok ciasta domowej roboty dostaję małpiego rozumu i ślinię się jak przysłowiowy pies Pawłowa
agul-la pisze:duża von focha pisze:Rysiek nie martw się, naprawdę zaczyna wyglądać na to, że zamieszka z nami Walentyna
o szczęście niepojęteeee![]()
ale powiedz coś więcej, jak to ?kiedy?
rysiek spragniony miłości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], MAU i 91 gości