kya pisze: Ktos chyba mocno rozmnaza kocice wiec wlascicielem kociat tez jakos trzeba by sie zajac.
Najlepiej by było zastrzelić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kya pisze: Ktos chyba mocno rozmnaza kocice wiec wlascicielem kociat tez jakos trzeba by sie zajac.
kya pisze:Facet z tego zoologika nie pierwszy raz raz rozprowadza kociaczki trzymajac je przed sklepem w kanarkowej klatce.Kociaki sa przerazone,bo kazdy dzieciak tam lapy pcha,kazdy pies morde wklada . Miejsca tam wlasciwie nie ma,nawet polazic po klatce nie ma jak.Koty siedza zbite w kupke .W klatce ani wody ani jedzenia.Pan na moje uwagi najnormalniej w swiecie mnie zbywa. Ktos chyba mocno rozmnaza kocice wiec wlascicielem kociat tez jakos trzeba by sie zajac.
kya pisze:Edyta,ty w ogole z domu teraz nie wychodz poki zla passa sie nie skonczy bo masz jakis dar przyciagania zwierzakow w potrzebie;)
kya pisze:Facet z tego zoologika nie pierwszy raz raz rozprowadza kociaczki trzymajac je przed sklepem w kanarkowej klatce.Kociaki sa przerazone,bo kazdy dzieciak tam lapy pcha,kazdy pies morde wklada . Miejsca tam wlasciwie nie ma,nawet polazic po klatce nie ma jak.Koty siedza zbite w kupke .W klatce ani wody ani jedzenia.Pan na moje uwagi najnormalniej w swiecie mnie zbywa. Ktos chyba mocno rozmnaza kocice wiec wlascicielem kociat tez jakos trzeba by sie zajac.
DorotaEm pisze:W razie alergii mogę podpowiedzieć, jak spróbować pokonać alergię nawet na konkretne, posiadane w domu zwierzę. Zadziałało w przypadku znajomego dziecka. Koszt jakieś 75 zł... Szkoda tylko, że pewnie macie rację i nie chodzi o alergię...
e-dita pisze:Szczeniak w schronie to zły pomysł.
Dorota ja bym się zapłakała, nie dałabym rady go zawieźć do schroniska.
Dzwonił do mnie przed chwilą ten chłopiec, że koleżanka mamy bierze tego psiaczka. Rozmawiałam też z mamą chłopca - szczeniak miał dziś swój szczęśliwy dzień, już ma nowy dom
monika74 pisze:http://www.allegro.pl/item814161134_kot_karma_belamy_z_wolowina_i_kurczakiem_20_kg.html
wiecie moze coś o tej karmie?
Mięso wołowe i kurze i produkty poch. mięsnego i warzywa zielone - poszczególne krokietki zawierają odpowiednio: 4% wołowiny, 4 % kurczaka,. 4% warzyw zielonych oraz półprodukty poch. roślinnego, substancje mineralne, oleje i tłuszcze, ryby i drożdże
Usagi_pl pisze:monika74 pisze:http://www.allegro.pl/item814161134_kot_karma_belamy_z_wolowina_i_kurczakiem_20_kg.html
wiecie moze coś o tej karmie?
W sensie dla własnych, czy podwórkowych? Skład jak KiteKat i Whiskas - total crap. Same zboża i odpady zwierzęce.Mięso wołowe i kurze i produkty poch. mięsnego i warzywa zielone - poszczególne krokietki zawierają odpowiednio: 4% wołowiny, 4 % kurczaka,. 4% warzyw zielonych oraz półprodukty poch. roślinnego, substancje mineralne, oleje i tłuszcze, ryby i drożdże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości