^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 13:40 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

kya pisze: Ktos chyba mocno rozmnaza kocice wiec wlascicielem kociat tez jakos trzeba by sie zajac.

Najlepiej by było zastrzelić :evil: Być może to jest wash and go - właściciel i sprzedawca.
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Wto lis 17, 2009 13:47 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

kya pisze:Facet z tego zoologika nie pierwszy raz raz rozprowadza kociaczki trzymajac je przed sklepem w kanarkowej klatce.Kociaki sa przerazone,bo kazdy dzieciak tam lapy pcha,kazdy pies morde wklada . Miejsca tam wlasciwie nie ma,nawet polazic po klatce nie ma jak.Koty siedza zbite w kupke .W klatce ani wody ani jedzenia.Pan na moje uwagi najnormalniej w swiecie mnie zbywa. Ktos chyba mocno rozmnaza kocice wiec wlascicielem kociat tez jakos trzeba by sie zajac.

Kya, będę dzwonił do Ciebie około 17.00, bo trzeba to oficjalnie przyjąć przez biuro na interwencje.
Miej pod ręką dane adresowe.
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Wto lis 17, 2009 13:54 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Słuchajcie, znalazłam szczeniaka :|
Wyjdę z domu i zawsze mnie takie szczęście dopadnie. Młody biegał ogłupiały środkiem ulicy, wyciągnęłam go spod auta, myślałam że może komuś z domu uciekł - teraz wracałam z miasta do domu i psiak dalej tam był, ale jakiś kilometr dalej, tym razem przed rozjechaniem uratował go chłopiec, który wracał z szkoły. Zabrał psa ze sobą na razie, dałam mu numer tel. w razie gdyby jego rodzice się na psa nie zgodzili, żeby nie trafił z powrotem na ulicę.
Najgorsze jest to, że w razie gdyby zadzwonili, to ja nawet nie mam co z tym pieskiem zrobić. :roll: Nic to, nie będziemy się martwić na zapas
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto lis 17, 2009 14:13 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

W najgorszym wypadku możemy go zawieźć do schroniska... :( :( :( Lepsze to, niż śmierć pod kołami...
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Wto lis 17, 2009 14:23 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Szczeniak w schronie to zły pomysł.
Dorota ja bym się zapłakała, nie dałabym rady go zawieźć do schroniska.
Dzwonił do mnie przed chwilą ten chłopiec, że koleżanka mamy bierze tego psiaczka. Rozmawiałam też z mamą chłopca - szczeniak miał dziś swój szczęśliwy dzień, już ma nowy dom :)
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto lis 17, 2009 14:28 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

I ekstra. Najlepsze wyjście z możliwych. Szczeniaki mają taką zdolność wklejania się do domów. :)

Dla mnie schronisko to też ostateczność.
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Wto lis 17, 2009 14:44 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Dobrze Rudolfie .
Edyta,ty w ogole z domu teraz nie wychodz poki zla passa sie nie skonczy bo masz jakis dar przyciagania zwierzakow w potrzebie;)

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto lis 17, 2009 14:49 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

kya pisze:Edyta,ty w ogole z domu teraz nie wychodz poki zla passa sie nie skonczy bo masz jakis dar przyciagania zwierzakow w potrzebie;)

Nawet nie wiesz z jaką chęcią bym sobie w domu posiedziała :)
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto lis 17, 2009 16:58 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

kya pisze:Facet z tego zoologika nie pierwszy raz raz rozprowadza kociaczki trzymajac je przed sklepem w kanarkowej klatce.Kociaki sa przerazone,bo kazdy dzieciak tam lapy pcha,kazdy pies morde wklada . Miejsca tam wlasciwie nie ma,nawet polazic po klatce nie ma jak.Koty siedza zbite w kupke .W klatce ani wody ani jedzenia.Pan na moje uwagi najnormalniej w swiecie mnie zbywa. Ktos chyba mocno rozmnaza kocice wiec wlascicielem kociat tez jakos trzeba by sie zajac.

Czy to jest ten koło pubu, bardziej od ulicy?
Kiedyś tam kupiłam zaciążoną świnkę morską i chyba też je rozmnażał, bo miał klatkę z bardzo małymi świneczkami... :roll:

Capriccio

Od: Sob lut 17, 2007 22:29

Post » Wto lis 17, 2009 17:49 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Ten na rynku .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto lis 17, 2009 19:11 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

DorotaEm pisze:W razie alergii mogę podpowiedzieć, jak spróbować pokonać alergię nawet na konkretne, posiadane w domu zwierzę. Zadziałało w przypadku znajomego dziecka. Koszt jakieś 75 zł... Szkoda tylko, że pewnie macie rację i nie chodzi o alergię...

A to ja poproszę. Nie mam dziecka, ale TŻ-a - w sumie na jedno wychodzi... On dzielny jest, ale na Ave kicha :ryk:

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Wto lis 17, 2009 22:38 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

e-dita pisze:Szczeniak w schronie to zły pomysł.
Dorota ja bym się zapłakała, nie dałabym rady go zawieźć do schroniska.
Dzwonił do mnie przed chwilą ten chłopiec, że koleżanka mamy bierze tego psiaczka. Rozmawiałam też z mamą chłopca - szczeniak miał dziś swój szczęśliwy dzień, już ma nowy dom :)

Super, bardzo się cieszę. :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Śro lis 18, 2009 9:29 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Śro lis 18, 2009 9:52 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

monika74 pisze:http://www.allegro.pl/item814161134_kot_karma_belamy_z_wolowina_i_kurczakiem_20_kg.html
wiecie moze coś o tej karmie?

W sensie dla własnych, czy podwórkowych? Skład jak KiteKat i Whiskas - total crap. Same zboża i odpady zwierzęce.

Mięso wołowe i kurze i produkty poch. mięsnego i warzywa zielone - poszczególne krokietki zawierają odpowiednio: 4% wołowiny, 4 % kurczaka,. 4% warzyw zielonych oraz półprodukty poch. roślinnego, substancje mineralne, oleje i tłuszcze, ryby i drożdże

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Śro lis 18, 2009 10:07 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Usagi_pl pisze:
monika74 pisze:http://www.allegro.pl/item814161134_kot_karma_belamy_z_wolowina_i_kurczakiem_20_kg.html
wiecie moze coś o tej karmie?

W sensie dla własnych, czy podwórkowych? Skład jak KiteKat i Whiskas - total crap. Same zboża i odpady zwierzęce.

Mięso wołowe i kurze i produkty poch. mięsnego i warzywa zielone - poszczególne krokietki zawierają odpowiednio: 4% wołowiny, 4 % kurczaka,. 4% warzyw zielonych oraz półprodukty poch. roślinnego, substancje mineralne, oleje i tłuszcze, ryby i drożdże

Myślałam o podwórkowych
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

[poprzednia][następna]