OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 13:55 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Takie piękne ogłoszenie mu zrobiłaś. Może ruszy kogoś. Wzięłabym tysiąc razy, tylko gdzie?
Do diabła! Ech...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lis 16, 2009 14:14 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

wszystko rozbija sie o małe słówko: GDZIE :?:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lis 16, 2009 15:59 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

szukamy pilnie domu dla Tysona,kawałka podłogi, kawałeczka serca i podusi!!!
On jest :1luvu: i każdy kto weźmie słodkiego brzydalka nie będzie żałował!!!
PROSZĘ W IMIENIU TYSONA I SWOIM!
NIE POZWÓLMY MU IŚĆ NA "WOLNOŚĆ"!!

Prosze dziewczyny podbijajcie wątek!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 16, 2009 16:31 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

i jeszcze raz!
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 16, 2009 16:42 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

I do skutku!
Obrazek

hanelka

Post » Pon lis 16, 2009 20:19 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Podnosze .Moze ktos jednak sie zglosi .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pon lis 16, 2009 23:11 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Hop, Tysonku! Zasługujesz na domek!
Obrazek

hanelka

Post » Wto lis 17, 2009 8:03 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Kotki ASK@ do gory , Tysonek szuka odrobiny miejsca ...choc moze ja tu oszukuje piszac o "odrobinie" miejsca, bo ponoc on jest duzym koteczkiem :-) Wiec poszkuje troche wiekszej odrobiny miejsca :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto lis 17, 2009 8:27 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

u nas ok. Tyson dycha jak duża dycha!!!
Wylzł wczoraj na pokoje bo go TZ wypuścił. I usadowił sie pod drzwiami. Wogle nie boi sie. Łaził jak po swoim.Obwąchał kuwety, zeżarł co było wzgardzajac chrupkami i uwalił sie na chodniczku w łazience. Oczy mniej łzawia i wczoraj potraktowałam Pikusia i jego strangholdem.Świerzb miały wielki.
Pikuś zaraz do szczepienia i gadałam z wetem,że da mi szczepionkę do domu. Jego strach wieźć.
Bombelek znalazł sobie nowa zabawe tj.skoki na nogę i szybkie wdrapywanie sie korzystajac z zaskoczenia przeciwnika. Albo wpada pod nogi gwałtownie i niestety zalicza przypadkowe razy. No i wyciaga zmiotke na srodzek przedpokoju mordując ja na śmierć. Warczy przy tym okrutnie.
Przy Tysonie to prawdziwy bombelek.
TZ nie porusza sprawy wysiudania Tysoan i gadamy o wszystkim jakby sprawy nie było. Ale...

Wiki wyciaga zmywaki, gazety, papierki i drze w drobne strzepy. Wkłada w to wiele energii.
Fibi nauczyła sie,że na blacie jedzenie wpada w pysio szybciej i korzysta z tego przywileju.A że jest jeszcze płochliwa to interujemy sie przy nożu!!!

Zamknięta w piwnicy kicia przychodzi rano na jedzenie. Dostaje antybiotyk i troche lepiej wyglada. Dzis cholera przyprowadziła 2 koleżanki :mrgreen: Jedna nieśmiała a druga pyskata i żarłoczna.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 17, 2009 9:54 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

dostałam na pw info w sprawie domu i tak siescieszyłam,że to o Tysonka chodzi!!!
Moja wina.Nie przejrzałam całej poczty a wszak Tyson przyklejony do Bombla!
A to o Bombelka chodziło :oops: Taka głupia sprawa a ja straszna gapa jestem :oops:
Ale ostatnio nie myslę logicznie,wiec prosze o wybaczenie :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 17, 2009 10:43 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Masz wybaczone :D

A z Tysonem będzie dobrze. Niedługo. Mam takie przeczucie. Wszystko się tak jakoś składa, żeby znalazł dom. Same takie jakieś przypadki, no.
Trzymaj się, musi się poprawić!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Wto lis 17, 2009 11:14 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Mam taką nadzieję co do domku Tysona! Jak sie zaraz coś nie znajdzie to będziemy musieli sie rozstać.
Ale z lenistwa sama sobie namotałam z Bombelkiem, bo powinnam Tysonkowi osobny wątek założyć. Ale mi sie nie chciało z powodu braku sprzetu!!!
Wysłałam pw z wyjasnieniem!

I tak sobie myśle,że jak sie już dorobie jakiegos grata to musze tymczasowy watek na tymczasy zalozyc bo tak skakac z kota na kota to ja juz za stara jestem :twisted: No i foty powklejać.

Bombelek czeka-albo i nie :wink: na domek!

Wiki i Fibi czekaja! Śliczne szylkrecie :1luvu:

I niedoszły sprawca wielu ciąż :1luvu: Tysonek też czeka!!! :kotek:
Przystojny jest i pewnie kotki biły by sie o niego :mrgreen: Miałabym co tymczasowac po takiej rozpuście :twisted:
Ostatnio edytowano Wto lis 17, 2009 11:47 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 17, 2009 11:28 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

ASK@ pisze:Bombelek czeka-albo i nie :wink: na domek!

:wink:

ASK@ pisze:I niedoszły sprawca wielu ciąż :1luvu: Tysonek też czeka!!! :kotek:
Przystojny jest i pewnie kotki biły by sie o niego :mrgreen: Miałabym co tymczasowac po takiej rozpuście :twisted:

hehe! Znajdzie! Coś czuje, że znajdzie :) Lansuj chłopaka gdzie się da! :ok:
(Ale się wymądrzyłam. Przecież to robisz... :oops: )
Obrazek

hanelka

Post » Wto lis 17, 2009 12:25 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

lansujemy sie lansujemy.Ale bez fot i kompa trudno!
Takich płaczów i rwania kudełków z głowy,to chyba dawno nie robiłam.Nawet przy D+J-ale oni nie mieli perspektywy łona natury przed soba.

No i się zrobił Tysonowski wąteczek.
Bombelecz gdzieś nam zaginął w tym natłoku czarnego futra. Wiecie jak oni smiesznie wyglądają. Obaj czarni, krótkowłosi ale te rozmiary :ryk: Ale tak samo cienko piszczą-kastraty :wink: z natury :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 17, 2009 12:36 Re: OTW-Tyson od str.24-Wraca na wolność!PROSZE o KawałekPodłogi

Wyobrażam ich sobie! :1luvu:

A Bombelek nigdzie nie zaginął. Pożyczył tylko trochę miejsca koledze w większej potrzebie! :D
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]