Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-2 już po..kto pomoze łapać???

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 21:49 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

Czekaj, bo sie gubię. Lucynka szczepiona jest? Bo strach, żeby się zaraziła. Mam jakies luki w mózgu chyba.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon lis 16, 2009 21:53 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

babajaga pisze:Czekaj, bo sie gubię. Lucynka szczepiona jest? Bo strach, żeby się zaraziła. Mam jakies luki w mózgu chyba.

Lucynka jeszcze,dostawała antybiotyki teraz odrobaczenie bedzie
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 16, 2009 21:55 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon lis 16, 2009 21:58 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

Łoboziu ale cudo!
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon lis 16, 2009 22:00 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

mpogorzelski pisze:Łoboziu ale cudo!

i tu sie zgodze jak patrze na nia i widze jak sie zmienia jak jej sie brzuszek zaokragla,zaczyna sie bawic,jak sie wygina zeby ja miziac to az mi sie miekko robi na sercu taki chudy wypłosz był a teraz tak sie zmienia :ryk:
jakoś tak bardzo bliska mi jest :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon lis 16, 2009 22:05 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

Lucynka jest prześliczna. Od pierwszej fotki, jak tylko na nią spojrzałam to wpadłam po uszy. Ona ma takie pysio, że tylko tulić i kochać. Dlaczego nie mam miejsca na trzeciego kota :cry: Wzięłabym choćby jutro :cry:

PS. Jaki masz dług w lecznicy na dziś?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pon lis 16, 2009 22:09 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

babajaga pisze:Lucynka jest prześliczna. Od pierwszej fotki, jak tylko na nią spojrzałam to wpadłam po uszy. Ona ma takie pysio, że tylko tulić i kochać. Dlaczego nie mam miejsca na trzeciego kota :cry: Wzięłabym choćby jutro :cry:

PS. Jaki masz dług w lecznicy na dziś?

czekam wlasnie na odpowiedz,jesli nie dostane to juto zapytam bo jade z Lucynka
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon lis 16, 2009 22:12 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

no to wstrzymuję się z przelewem. Napisz jutro koniecznie jak wrócisz od veta. A gdzie je wozisz?
Obrazek

babajaga

Post » Wto lis 17, 2009 7:41 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

ja dorosłe dzikusy trzymałam w lecznicy, 10-15zł za dzień

sterylizowałam rok temu, ale w tym roku jedną wysterylizowaną miałam na operacji przepukliny, a jeszcze jedną nową na sterylce. No i okazuje się, że i tak mam jeszcze dwie do sterylki "po sąsiedzku". Ale jest i tak bez porównania lepiej niż rok temu. Niestety co roku trzeba coś nowego wysterylizować.
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Wto lis 17, 2009 8:41 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

kaja555 pisze:ja dorosłe dzikusy trzymałam w lecznicy, 10-15zł za dzień

sterylizowałam rok temu, ale w tym roku jedną wysterylizowaną miałam na operacji przepukliny, a jeszcze jedną nową na sterylce. No i okazuje się, że i tak mam jeszcze dwie do sterylki "po sąsiedzku". Ale jest i tak bez porównania lepiej niż rok temu. Niestety co roku trzeba coś nowego wysterylizować.

w lecznicy gdzie maja byc sterylizowane nie mogą wlasnie bo lecznica ma duzo zabiegów-poprostu niema miejsca
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lis 17, 2009 9:36 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

Ja bym miała lokum,koło mojej stajni w starym spichleżu na takie dziczki,bo w stajni już mamy dość kotów...Jakby umiały łowić myszy,ptaki to idealne bezpieczne miejsce dla Nich...
Gosiara

Post » Wto lis 17, 2009 11:07 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

Martyno jesteś? Gosiara nam tu z nieba spała! Odezwij się!
Obrazek

babajaga

Post » Wto lis 17, 2009 11:53 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

To sobie zaznaczę :lol:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto lis 17, 2009 12:28 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

Dogomania sie zawaliła... jest tam strasznie! nie mogę odnaleźć wątek tych kotów.
Jak dobrze ze jest miau.

Gosiaro - jesteśmy bardzo wdzięczni, ale proszę jednak pamiętaj, ze myszki i ptaki to tez żywe stworzenia, mają zyćie.
MartynoP - obiecałam zrobic kolejny bazarek dla tych kotów, ale dogomania się popsuła.. nie wiem co robic.
Nie wiem czy jeszcze coś mi pisałaś na gg, bo wiadomość nie zawsze dostaję.
...Ratując jednego zwierzaka nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...

Doda_

Od: Nie kwi 13, 2008 15:59

Post » Wto lis 17, 2009 12:38 Re: Koty z ulicy-pilnie lokum na czas sterylek i wspacie finans.

Gosiaa bardzo dziekuje ale...te koty musza wrocic tam gdzie sa-obiecalam to pani kamicielce,zreszta ludzie je lubia tylko nie doinformowani sa.

Tu potrzeba lokum na czas od złapania do sterylek i po sterylkach tydzien

doda dogo nam popsuli :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

[poprzednia][następna]