reddie pisze:Koteczka kanalizacyjna już ogłoszona na stronie KD. Wkrótce zostanie wrzucona na inne strony. Czy allegro robić?
było by super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
reddie pisze:Koteczka kanalizacyjna już ogłoszona na stronie KD. Wkrótce zostanie wrzucona na inne strony. Czy allegro robić?
cypisek pisze:oj ,skoro tu tak dziś miło to poprosze .też i ja o wrzucenie moich tymczasow na adopcje i banerki.>pierw muszę uśmiechnąc się do Moni 74 fotografa./
Są to kociaki, ktore mam jak miały 10 dni.Teraz to już około 3 mies. byki./chorowały i nie nadawały się wcześniej do adopcji./
Za to mała Dziumdzia rozradowana, ja mniej......oby szybko znalazła domek.k
Też uważam ,ze adopcje są podstawą naszego działania.Też mnie zastanawia co Iza robi z taką ilością złapanych maluszków.Jakoś tego nie ogarniam myślowo.Mam nadzieje,że nie siedzą i nie dziczeją w klatkach po sufit...........
e-dita pisze:Słuchajcie, albo ja jestem jakaś nienormalna, albo ludzie - pani odwiozła kota, nawet jedzenia nie przywiozła dla niego. Wyraziła tylko troskę, że on sie nie zarazi grzybicą i zwiała zabierając jego transporter.
Tak mnie zamurowało, że nawet nie powiedziałam jej, żeby mi jedzenie dla niego dowiozła, dupa ze mnie i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości