CHĘTNIE POMOŻEMY!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 15, 2009 10:12 CHĘTNIE POMOŻEMY!!!!!

Witajcie. Jeśli ktoś ma na oku kota, bądź koty, które trzeba wysterylizować z terenu Warszawy to chętnie pomożemy przy łapaniu kota i transporcie do Koterii, gdzie będzie wykonany zabieg.

blueheart

Od: Sob lis 14, 2009 20:06

Post » Nie lis 15, 2009 21:52 Re: CHĘTNIE POMOŻEMY!!!!!

a skąd jesteś(cie)?

na Woli jeden pan zgłosił mi kotkę i 5 kociaków, ok. 3 miesięcznych z prośbą o złapanie... teren znam, niestety jest dość trudny :( brudna kotłownia/ piwnica z dwoma wyjściami...
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Pon lis 16, 2009 9:33 Re: CHĘTNIE POMOŻEMY!!!!!

Witaj. Teren Ursynowa, ale nie jest problemem pojechanie do kotów. Matka kociaków jest dzika? Jak dysponujesz ewentualnie czasem, żeby się tam wybrać?
Pozdrawiam, Marta

blueheart

Post » Pon lis 16, 2009 10:29 Re: CHĘTNIE POMOŻEMY!!!!!

Fajnie, że pojawiają się i takie wątki. Całym seruchem jestem z Wami!!! :1luvu: :1luvu:

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pon lis 16, 2009 13:52 Re: CHĘTNIE POMOŻEMY!!!!!

mam czas - wieczorem, po 18 (po pracy), ew. weekendy
miewam też samochód z doskoku, ale nie mam klatki-łapki i dość niewielkie doświadczenie w łapaniu...

kotka jest zdecydowanie i bardzo dzika, kociaki pewnie też. Były karmione przez jednego pana na parkingu; pan odszedł z pracy i chce jakoś załatwić problem jestem trochę wkurzona, bo jak pół roku temu chciałam złapać tę kotkę do sterylizacji, to pan mnie zmieszał z błotem, że kotka po sterylce aborcyjnej będzie "do niczego", a teraz mam łapać i szukać domów dla 5 kociaków :evil: dwójka z poprzedniego miotu jest wciąż u mnie, oswojona
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Pon lis 16, 2009 14:10 Re: CHĘTNIE POMOŻEMY!!!!!

Jakoś damy radę, trzeba będzie też te małe wyłapać, zależy ile mają, bo może udałoby się je jeszcze oswoić. Jutro załatwimy klatkę w takim razie i musimy ustalić jakiś termin. Szczerze mówiąc mi też najbardziej wieczory pasują, z tym że ważne jest o jakiej porze pojawiają się koty... Wiesz może czy mają jakiegoś opiekuna, który je karmi i w jakich godzinach? Jak coś to napisz na prv, żeby tutaj nie zaśmiecać dalej wątku

blueheart

Post » Pon lis 16, 2009 14:14 Re: CHĘTNIE POMOŻEMY!!!!!

Jeśli tylko ten Pan je karmił to dobrze byłoby się dowiedzieć czy przyzwyczaił koty do określonej godziny karmienia

blueheart