kota ma ;p
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:on mi w całości właśnie nie pasował.. dlatego przed nim dzwonilam do bartka i mowilam, ze odezwe sie w katowicach na przesiadce, zeby wiedzial, ze w razie czego ktos sie zaniepokoi..
kinga w. pisze: a to pewnie taki co to poczytał trochę, może obejrzał dwie części "egzorcysty" na DVD i pozuje. Nieszkodliwe.
annette88 pisze:ja to mam szczęście![]()
nie wyglądał na złego, ale jak wyjechał z tym, że nie nosi krzyża na szyi, bo go gubi, a przy kluczach nie..
no jakoś ciężko mi wyborazić sobie, żeby ktoś go na księdza puścił, chyba że w jakiejś pipdówie, ale nie we Wrocławiu
kinga w. pisze:Eh... Gatunek co to robi wokół siebie sensację i tajemnicę i cieszy jak ludziom oczy wyłażą z wrażenia. Prawdziwy egzorcysta nie chwaliłby się tym co robi, a to pewnie taki co to poczytał trochę, może obejrzał dwie części "egzorcysty" na DVD i pozuje. Nieszkodliwe.
Avian pisze:Ja jechałam niedawno pociągiem z dziwnym facetem - wyglądał jak z rur, na kolanach miał zeszycik, odręcznie jakieś arabskie robaczki, cały czas czytał? te robaszki i mamrotał w obcym języku pod nosem. I żeby nie było - Polak!
Zastanawiałam sie całą drogę, czy facio chce pociąg wysadzić w powietrze![]()
Dzień dobry tak w ogóle
MaryLux pisze:To nie rozdrapuj, plisssssssss
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 148 gości