K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 15, 2009 12:21 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Ja takze prosze o worek, possible?
Shani... Hmmm.
Popytam.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie lis 15, 2009 12:24 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

noemik, anna: dziękuję za poświęcenie jednego worka :kotek:
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie lis 15, 2009 12:30 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

poza tym, że Shani nieszczepiona i nieciachnięta to co przy niej trzeba robić?

miala niezauwazone zapalenie pluc, dlatego doszlo do zapaści w sytuacji stresu. Poszła pięknie na cefalosporynę. Jest miziasta, towarzyska, upierdliwa bo Panie ja tam na rękach noszą. Jest piekna i ma wiewiórzy ogon, jak kot który sie przestraszy, tyle ze u niej to stan permanentny. Dzwoniłam do Arwetu w piatek, mieli robić jeszcze jedno zdjecie kontrolne i wypisać do domu. Z tego co wiem nic nie trzeba robić. Wiecej dowiem się w poniedziałek od Wrony
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie lis 15, 2009 12:33 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Akima pisze:ale tylko doktor Alicja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OK, będę pytać o nią, jeszcze raz dzięki :1luvu:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie lis 15, 2009 12:59 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Akima pisze:

miala niezauwazone zapalenie pluc, dlatego doszlo do zapaści w sytuacji stresu. Poszła pięknie na cefalosporynę. Jest miziasta, towarzyska, upierdliwa bo Panie ja tam na rękach noszą. Jest piekna i ma wiewiórzy ogon, jak kot który sie przestraszy, tyle ze u niej to stan permanentny. Dzwoniłam do Arwetu w piatek, mieli robić jeszcze jedno zdjecie kontrolne i wypisać do domu. Z tego co wiem nic nie trzeba robić. Wiecej dowiem się w poniedziałek od Wrony

rozumiem, że na szczepienie za wcześnie, tak? kiedy skończyła antybiotyk

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 15, 2009 14:08 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Kolezanka Mika:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lis 15, 2009 14:17 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:
Akima pisze:

rozumiem, że na szczepienie za wcześnie, tak? kiedy skończyła antybiotyk

jutro powiem wszystko, jak tylko do Wrony się dodzwonię
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lis 15, 2009 14:24 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Z temacie Shani coś się kreuje, ale jest kilka warunków, które muszą zostać spełnione...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lis 15, 2009 14:32 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Z temacie Shani coś się kreuje, ale jest kilka warunków, które muszą zostać spełnione...

dziękuję Lutra. Jutro się wszystkiego dowiem a o jakie warunki chodzi ?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lis 15, 2009 14:50 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

jak zawsze te same, kot musi znalezc dom... inaczej, kot, ktory ma juz dom, musi do niego trafic, a zeby tak sie stalo musi byc zdrowy, wyglada na zdrowego, ale trzab zrobic badania...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lis 15, 2009 15:01 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:jak zawsze te same, kot musi znalezc dom... inaczej, kot, ktory ma juz dom, musi do niego trafic, a zeby tak sie stalo musi byc zdrowy, wyglada na zdrowego, ale trzab zrobic badania...

nic nie rozumiem :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lis 15, 2009 16:09 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Natalka obecnie
Obrazek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 15, 2009 16:51 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

czy, w miarę możliwości, można prosić o przesłanie na maile zdjęć i opisów:
- Myszki i Basi
- Joasi i Milki (czy mają być ogłaszane razem czy osobno?)
- opisu czarnych diabełków
- Gapci i Misia
?

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Nie lis 15, 2009 17:11 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Natalka jakby mniej czekoladowa, ale zdrowiej.
Opisy Diabelskiej rodziny sie preparuja. nie mam polskiej klawiatury. pardon.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie lis 15, 2009 17:17 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wszystkie koty w potrzebie :) Trzymajcie sie, koci przyjaciele! :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]