Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
poza tym, że Shani nieszczepiona i nieciachnięta to co przy niej trzeba robić?
Akima pisze:ale tylko doktor Alicja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akima pisze:poza tym, że Shani nieszczepiona i nieciachnięta to co przy niej trzeba robić?
miala niezauwazone zapalenie pluc, dlatego doszlo do zapaści w sytuacji stresu. Poszła pięknie na cefalosporynę. Jest miziasta, towarzyska, upierdliwa bo Panie ja tam na rękach noszą. Jest piekna i ma wiewiórzy ogon, jak kot który sie przestraszy, tyle ze u niej to stan permanentny. Dzwoniłam do Arwetu w piatek, mieli robić jeszcze jedno zdjecie kontrolne i wypisać do domu. Z tego co wiem nic nie trzeba robić. Wiecej dowiem się w poniedziałek od Wrony
Tweety pisze:Akima pisze:poza tym, że Shani nieszczepiona i nieciachnięta to co przy niej trzeba robić?
miala niezauwazone zapalenie pluc, dlatego doszlo do zapaści w sytuacji stresu. Poszła pięknie na cefalosporynę. Jest miziasta, towarzyska, upierdliwa bo Panie ja tam na rękach noszą. Jest piekna i ma wiewiórzy ogon, jak kot który sie przestraszy, tyle ze u niej to stan permanentny. Dzwoniłam do Arwetu w piatek, mieli robić jeszcze jedno zdjecie kontrolne i wypisać do domu. Z tego co wiem nic nie trzeba robić. Wiecej dowiem się w poniedziałek od Wrony
rozumiem, że na szczepienie za wcześnie, tak? kiedy skończyła antybiotyk
lutra pisze:Z temacie Shani coś się kreuje, ale jest kilka warunków, które muszą zostać spełnione...
lutra pisze:jak zawsze te same, kot musi znalezc dom... inaczej, kot, ktory ma juz dom, musi do niego trafic, a zeby tak sie stalo musi byc zdrowy, wyglada na zdrowego, ale trzab zrobic badania...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 334 gości