Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 23:55 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

solangelica pisze:Teraz niech szybciutko wraca do zdrowia on i jego towarzyszka.

i chomik :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Motley

Od: Pon cze 15, 2009 9:39

Post » Nie lis 15, 2009 10:16 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

witam w końcu odzyskałam neta i dotarłam na wątek.

To ja poprosiłam Tweety o pomoc w sprawie Miko. Dziękuję bardzo dziewczyny, gdyby nie Wy, Miko nie miałby szans. To dzięki Wam, będzie żył.
To jest niesamowicie budujące, że w tym głupim pustym i egoistycznym świecie, są jeszcze ludzie wrażliwi i chętni do pomocy.
Dziękuję

jogi

Od: Sob mar 19, 2005 22:20

Post » Nie lis 15, 2009 11:35 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Nowy bazarek dla parki:
Rozdzielacz USB
Zapraszam :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie lis 15, 2009 12:21 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

jogi pisze:witam w końcu odzyskałam neta i dotarłam na wątek.

To ja poprosiłam Tweety o pomoc w sprawie Miko. Dziękuję bardzo dziewczyny, gdyby nie Wy, Miko nie miałby szans. To dzięki Wam, będzie żył.
To jest niesamowicie budujące, że w tym głupim pustym i egoistycznym świecie, są jeszcze ludzie wrażliwi i chętni do pomocy.
Dziękuję

witam Cie serdecznie :)
ja tez chce Ci podziekowac za szybkosc reakcji i upór - bez tego bysmy sie tutaj nie spotkali, a co najgorsze - nie spotkalibysmy Miko...
Jak widac sezon na polamance trwa, Miko ma kolezanke "po fachu" - ale najwazniejsze ze kotom da sie pomoc. I ze odzew ze strony ludzi Dobrych Serc jest taki wielki :1luvu:
pozdrowienia i usciski
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lis 15, 2009 13:04 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

jogi pisze:witam w końcu odzyskałam neta i dotarłam na wątek.

Dziękuję

ale mogłaś nie szukać pomocy tylko zadecydować o uśpieniu.

Ogólnie dla małego bardzo dobrze się stało, że wszyscy ze wszystkimi dogadali się i chcą pomóc :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 15, 2009 13:25 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

decydować o tym bym nie mogła, bo tylko przejazdem wpadłam do lecznicy.
Ja się po prostu uparłam, że trzeba szukać pomocy i na szczęście ją otrzymałam, za co jeszcze raz wielkie dzięki :)
Miko był tak zdesperowany żeby żyć, że nie mogłabym postapić inaczej

jogi

Od: Sob mar 19, 2005 22:20

Post » Nie lis 15, 2009 13:56 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

I kolezanka Miko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie lis 15, 2009 14:02 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

słodzutka :1luvu:

tylko przez te trzecie powieki wygląda trochę jakby miała zeza rozbieżnego :mrgreen:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lis 15, 2009 14:04 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Fajna dziewczyna Obrazek
Ona ma coś z oczkami, jakiegoś zeza :?:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie lis 15, 2009 14:12 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

panikota pisze:Fajna dziewczyna Obrazek
Ona ma coś z oczkami, jakiegoś zeza :?:

trzecie powieki, to było po sedalinie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 15, 2009 14:17 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Tweety pisze:trzecie powieki, to było po sedalinie

Aaaa, rozumiem.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie lis 15, 2009 17:26 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kociaki :piwa: za ich zdrowie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 16, 2009 8:01 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Piękne te kociaczki, a Miko - cudny i jaki dzielny. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia i nowy, odpowiedzialny dom.

BTW, w głowie się nie mieści, że ludzie tak potrafią się zachować :evil: Do tego upadku w ogóle nie powinno dojść. Jak się ma kota to się go pilnuje!! Ciekawa jestem co by zrobiła ta kobieta, gdyby jej mąż albo dziecko wypadli przez okno?

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pon lis 16, 2009 9:57 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Dama Ya pisze:Piękne te kociaczki, a Miko - cudny i jaki dzielny. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia i nowy, odpowiedzialny dom.

BTW, w głowie się nie mieści, że ludzie tak potrafią się zachować :evil: Do tego upadku w ogóle nie powinno dojść. Jak się ma kota to się go pilnuje!! Ciekawa jestem co by zrobiła ta kobieta, gdyby jej mąż albo dziecko wypadli przez okno?

Rzuciłaby nimi o stół w szpitalnej izbie przyjęć i zażądała uśpienia, bo nie chce zepsutych członków rodziny? :twisted:

Kciuki za kociuchy :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon lis 16, 2009 10:00 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

vega29 pisze:
Dama Ya pisze:Piękne te kociaczki, a Miko - cudny i jaki dzielny. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia i nowy, odpowiedzialny dom.

Rzuciłaby nimi o stół w szpitalnej izbie przyjęć i zażądała uśpienia, bo nie chce zepsutych członków rodziny? :twisted:

Kciuki za kociuchy :ok: :ok:

Tak zepsuty członek rodziny to przecież zbędny balast. Ja bym chyba tę babę uśpiła. :evil:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

[poprzednia][następna]