solangelica pisze:Teraz niech szybciutko wraca do zdrowia on i jego towarzyszka.
i chomik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jogi pisze:witam w końcu odzyskałam neta i dotarłam na wątek.
To ja poprosiłam Tweety o pomoc w sprawie Miko. Dziękuję bardzo dziewczyny, gdyby nie Wy, Miko nie miałby szans. To dzięki Wam, będzie żył.
To jest niesamowicie budujące, że w tym głupim pustym i egoistycznym świecie, są jeszcze ludzie wrażliwi i chętni do pomocy.
Dziękuję
jogi pisze:witam w końcu odzyskałam neta i dotarłam na wątek.
To ja poprosiłam Tweety o pomoc w sprawie Miko. Dziękuję bardzo dziewczyny, gdyby nie Wy, Miko nie miałby szans. To dzięki Wam, będzie żył.
To jest niesamowicie budujące, że w tym głupim pustym i egoistycznym świecie, są jeszcze ludzie wrażliwi i chętni do pomocy.
Dziękuję
panikota pisze:Fajna dziewczyna
Ona ma coś z oczkami, jakiegoś zeza
Tweety pisze:trzecie powieki, to było po sedalinie
Dama Ya pisze:Piękne te kociaczki, a Miko - cudny i jaki dzielny. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia i nowy, odpowiedzialny dom.
BTW, w głowie się nie mieści, że ludzie tak potrafią się zachowaćDo tego upadku w ogóle nie powinno dojść. Jak się ma kota to się go pilnuje!! Ciekawa jestem co by zrobiła ta kobieta, gdyby jej mąż albo dziecko wypadli przez okno?
vega29 pisze:Dama Ya pisze:Piękne te kociaczki, a Miko - cudny i jaki dzielny. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia i nowy, odpowiedzialny dom.
BTW, w głowie się nie mieści, że ludzie tak potrafią się zachowaćDo tego upadku w ogóle nie powinno dojść. Jak się ma kota to się go pilnuje!! Ciekawa jestem co by zrobiła ta kobieta, gdyby jej mąż albo dziecko wypadli przez okno?
Rzuciłaby nimi o stół w szpitalnej izbie przyjęć i zażądała uśpienia, bo nie chce zepsutych członków rodziny?![]()
Kciuki za kociuchy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 96 gości