OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 22:49 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

Kocia Lady pisze:już tam moja noga nie postanie... myśli pani że ten kotek mógł mieć szanse, ona stwierdziła że ma jakieś zwyrodnienie stawów, potem znowuż że stwardnienie rozsiane... ale przecież czy tak na oko wet może stwierdzić co jest żeby uśpić zwierzaka??
czuję się jak kat, zwierzak patrzył na mnie ufnymi ślipkami, a ja zaniosłam go... na śmierć :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
to tak se myślę że ta ze skóry obdarta koteczka tam trafiła to co by było??

Kocia Lady , jeszcze żaden wet nigdy nie próbował mi uśpić kociaka , jeśli ja na to nie wyraziłabym zgody. Były próby mówienia mi ,że kot nie przeżyje , ale ja zawsze mówię - musi dostać szansę , a uśpienie nie jest szansą. Dzięki takiemu postawieniu sprawy 2 sparaliżowane koty zaczęły chodzić - jednego mam u siebie. Nie mówię tu o innych przypadkach , które także zakończyły się wygraną. Musisz bardzo kategorycznie , praktycznie od drzwi mówić ,że kot będzie leczony tak długo dopóki nie widać ,że cierpi. A zadaniem weta jest aby nie cierpiał.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob lis 14, 2009 23:36 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

andzelika1952 pisze:
Kocia Lady pisze:już tam moja noga nie postanie... myśli pani że ten kotek mógł mieć szanse, ona stwierdziła że ma jakieś zwyrodnienie stawów, potem znowuż że stwardnienie rozsiane... ale przecież czy tak na oko wet może stwierdzić co jest żeby uśpić zwierzaka??
czuję się jak kat, zwierzak patrzył na mnie ufnymi ślipkami, a ja zaniosłam go... na śmierć :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Kocia Lady , jeszcze żaden wet nigdy nie próbował mi uśpić kociaka , jeśli ja na to nie wyraziłabym zgody. Były próby mówienia mi ,że kot nie przeżyje , ale ja zawsze mówię - musi dostać szansę , a uśpienie nie jest szansą. Dzięki takiemu postawieniu sprawy 2 sparaliżowane koty zaczęły chodzić - jednego mam u siebie. Nie mówię tu o innych przypadkach , które także zakończyły się wygraną. Musisz bardzo kategorycznie , praktycznie od drzwi mówić ,że kot będzie leczony tak długo dopóki nie widać ,że cierpi. A zadaniem weta jest aby nie cierpiał.

Andżeliko masz rację ale jak ta wetka zastraszyła babcię i stwierdziła ona że skoro tak... nikomu nie życzę tego uczucia, tego wzroku kota jak czekał na swoją śmierć i złapał łapkami rączki torby, w której go niosłam, jak zasnął, musiałam mu je wyjąć :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob lis 14, 2009 23:38 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

jestem pełna podziwu dla bohaterów tego wątku są oni moi wzorem do naśladowania...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Nie lis 15, 2009 2:23 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

Kocia Lady pisze:
andzelika1952 pisze:

Andżeliko masz rację ale jak ta wetka zastraszyła babcię i stwierdziła ona że skoro tak... nikomu nie życzę tego uczucia, tego wzroku kota jak czekał na swoją śmierć i złapał łapkami rączki torby, w której go niosłam, jak zasnął, musiałam mu je wyjąć :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

co za koszmarna historia....jak można było dopuścić do tego,żeby wetka tego kotka uśpiła,on miał na pewno szanse na dalsze życie,może nie w pełni sił,ale zawsze, nie mogłabym tak,gdyby kotek liczący na ratunek,bez próby podjęcia leczenia został uśpiony na moich oczach. I jeszcze łapał się torby,tak,jakby chciał powiedzieć "dajcie mi jeszcze szansę".Jakiś horror. Proszę najlepiej napisać co to za lecznica,co by innych przestrzec...

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Nie lis 15, 2009 2:28 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

ogromne kciuki za najcudowniejszy domek dla Myszeńki :1luvu:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Nie lis 15, 2009 2:56 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

nie mogłam nic zrobić babcia zastraszona wyraziła zgodę, kilka lat temu ratowałam chłopakowi w ciężkim stadium raka życie, byłam za granicą więc mnie było stać, i choć lekarze nie dawali szans, chłopak żyje, ma nawet dziecko, jestem dumna, jedna moja znajoma, nie zapomnę do dziś powiedziała wtedy: inwestujesz w trupa :strach: udało się!!! a tu porażka z małym kotkiem który chciał żyć...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Nie lis 15, 2009 8:58 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

donia777 pisze:ogromne kciuki za najcudowniejszy domek dla Myszeńki :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie lis 15, 2009 21:31 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pon lis 16, 2009 8:46 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

podrzucam!! :ok: :ok: :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pon lis 16, 2009 11:25 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

atla pisze:podrzucam!! :ok: :ok: :ok:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pon lis 16, 2009 13:14 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS

hop :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lis 16, 2009 14:36 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA , SZUKAM DS