Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 11:39 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

Podrzucimy

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lis 13, 2009 14:20 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

hop

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob lis 14, 2009 22:07 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

.
Ostatnio edytowano Pt cze 11, 2010 10:44 przez elzii, łącznie edytowano 1 raz
elzii

Post » Pon lis 16, 2009 8:21 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

no tak, sytuacja faktycznie podbramkowa...

w gore :!: :!: moze znajdzie sie ktos, kto tak sie zakocha, ze po koteczki osobiscie podjedzie.... :ok:

tillibulek

Post » Pon lis 16, 2009 14:27 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

Elzii pozdrawiam.
Napisz PW do Poki, ona coś wspominała o pomocy dla twoich kotek na wątku LT.
Może się uda.

*Lubelskie Tymczasy*

Od: Czw paź 02, 2008 15:34

Post » Pon lis 16, 2009 15:08 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

a tymczasem podrzucamy slicznotki :ok: :ok:

tillibulek

Post » Pon lis 16, 2009 17:27 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

Napiszę małymi literkami, bo nie mam pojęcia, czy w ogóle coś z tego domku wycisnę, ale męczę koleżankę bardzo intensywnie :oops:

Marudka jest przepiękna, a Siwa ma świetny nochalek. Czy one mogą być wychodzące w spokojnej okolicy czy absolutnie tylko do mieszkania? Czy nie zjadłyby starego psa-pacyfisty? ;) Oczywiście kastracja przewidziana.

evl

Od: Pon mar 10, 2008 15:29

Post » Pon lis 16, 2009 19:15 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

:ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Wto lis 17, 2009 17:08 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

*Lubelskie Tymczasy* pisze:Elzii pozdrawiam.
Napisz PW do Poki, ona coś wspominała o pomocy dla twoich kotek na wątku LT.
Może się uda.

Zaraz zapytam o szczegoly.

evl pisze:Napiszę małymi literkami, bo nie mam pojęcia, czy w ogóle coś z tego domku wycisnę, ale męczę koleżankę bardzo intensywnie :oops:

Marudka jest przepiękna, a Siwa ma świetny nochalek. Czy one mogą być wychodzące w spokojnej okolicy czy absolutnie tylko do mieszkania? Czy nie zjadłyby starego psa-pacyfisty? ;) Oczywiście kastracja przewidziana.

Co rozumiesz przez wychodzace w spokojnej okolicy? Szczegolnie "spokojna okolica".
Bezpieczny dom wychodzacy to dla moich dziewczynek bylalby najlepsza alternatywa, ale bezpiecznych domow wychodzacych jest niezwykle malo.
elzii

Post » Wto lis 17, 2009 19:02 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

Dom wychodzący na spokojnym osiedlu domków jednorodzinnych, na krańcu miasta. Bardzo mały ruch uliczny i to w ogóle z innej strony drogi. Znaczy jeśli w ogóle będą chciały wychodzić, bo wybór pewnie zostanie ostatecznie pozostawiony właśnie im ;) Jeśli nie będą bardzo płakać za dworem zapewne będą niewychodzące. Nie zaproponowałabym domu wychodzącego, gdyby cokolwiek im tam groziło.

Aczkolwiek nic nie obiecuję jak na razie, sprawa jest w toku... :roll:

evl

Post » Wto lis 17, 2009 19:39 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

evl pisze:Dom wychodzący na spokojnym osiedlu domków jednorodzinnych, na krańcu miasta. Bardzo mały ruch uliczny i to w ogóle z innej strony drogi. Znaczy jeśli w ogóle będą chciały wychodzić, bo wybór pewnie zostanie ostatecznie pozostawiony właśnie im ;) Jeśli nie będą bardzo płakać za dworem zapewne będą niewychodzące. Nie zaproponowałabym domu wychodzącego, gdyby cokolwiek im tam groziło.

Evl, czy to jest ta sama okolica gdzie Ty mieszkasz?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro lis 18, 2009 10:52 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

hopka :ok: bylyby cudownie gdyby siostry poszly razem :D :ok:

tillibulek

Post » Śro lis 18, 2009 15:16 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

Marudka jeszcze nie ma domku?
Hmhm, myślałam o DT dla niej, taka piękna kolorowa, może udałoby się przy intensywnym ogłaszaniu znaleźć dla niej dom.. Ale jeśli by to potrwało a zbliżają się święta, nie miałby kto się nią zająć podczas mojej obecności, bo jadę do Wrocławia..

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Śro lis 18, 2009 15:28 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

razem, razem... zaklinam :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Czw lis 19, 2009 12:43 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

pixie65 pisze:Evl, czy to jest ta sama okolica gdzie Ty mieszkasz?

Nie. Na moim osiedlu koty wychodzące absolutnie nie są bezpieczne (dlatego też zwinęłam Szprota i Glorię Klementynę) i co chwilę widzę gdzieś w okolicy rozjechanego kota :( co oczywiście nie zastanawia żadnego z właścicieli wychodzących futer :roll: A jak nie samochody to zdziczałe i wiejskie psy latające w nocy całymi stadami :| Moja okolica wg mnie się nie nadaje do wypuszczania kotów i nie zaproponowałabym domku wychodzącego gdziekolwiek ode mnie.

A miejsce, o którym mówiłam to kraniec Lublina od strony bodajże Ponikwody [?]. Takie osiedle domków jednorodzinnych, a zaraz obok łąki itp.

evl

[poprzednia][następna]