mówisz, że okna umyłaś?ja powinnam tez to zrobić. może się zmobilizuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Buffy- pisze:Piękności, cudności i i w ogóle śliczności.
A za Szelkę mocno trzymamy.
agul-la pisze:słuchaj, rysiek dziś tak samo jak cyryl na podłodze się przeciągał
mówisz, że okna umyłaś?ja powinnam tez to zrobić. może się zmobilizuje
kinga w. pisze:Jak mi moje dają do zrozumienia że między nami coś nie gra, to ja im daję do zrozumienia że mam je gdzieś - stają się potem takie wylewne...
Kociarnia śpi. Szelka trochę poszalała po powrocie od weta. Agata, ja nic a nic się jeszcze nie cieszę. Nic a nic!
agul-la pisze:kluska mi często daje do zrozumienia, że mnie nie lubi i wtedy ja nie odstępuję jej na krok
Duża von Focha pisze:Walczę w kuchniJutro mamy rocznicę ślubu i staram się przygotować obiad - niespodziankę, mam nadzieję, że nie będzie to jednocześnie pierwsza i ostatnia rocznica ślubu
alus1 pisze:Duża von Focha pisze:Walczę w kuchniJutro mamy rocznicę ślubu i staram się przygotować obiad - niespodziankę, mam nadzieję, że nie będzie to jednocześnie pierwsza i ostatnia rocznica ślubu
może coś pomóc, doradzić...
Duża von Focha pisze:alus1 pisze:Duża von Focha pisze:Walczę w kuchniJutro mamy rocznicę ślubu i staram się przygotować obiad - niespodziankę, mam nadzieję, że nie będzie to jednocześnie pierwsza i ostatnia rocznica ślubu
może coś pomóc, doradzić...
O tak, tak, tak![]()
Przepis na coś słodkiego i do zrobienia prostego bezcenny
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 295 gości