Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 20:51 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Piękne cętkowano-pregowane burasiatko :1luvu: Dziś wypuszczaliśmy kolejne wysterylizowane koty od karmicielki od której brałyśmy Fuksa wraz z rodzeństwem i matką.
Widziałam jego mamuśkę przyszła na jedzonko.Koteczka zdrowa,pole po zabiegu zarasta się .Śmiga zadowolona :D

Odpowiedziałam na tym wątku, może dziewczyna odezwie się:)Dzieki za podeslanie linka

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 13, 2009 23:06 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Bruno już u mnie - Braciszek Billunia. Po konsulacji z mamą doszłyśmy do wniosku, że Billi bardzo by tego chciał...........i nie będziemy czekać.
Modlę się żeby FIP-a nie miał. Jestem zrezygnowana tym wszystkim. Ten rok jest bardzo obfity w tego pieprzonego syfa!!!!!!!!!!!! :cry:
MIKUŚ

Post » Sob lis 14, 2009 7:31 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

MIKUŚ pisze:Bruno już u mnie - Braciszek Billunia. Po konsulacji z mamą doszłyśmy do wniosku, że Billi bardzo by tego chciał...........i nie będziemy czekać.
Modlę się żeby FIP-a nie miał. Jestem zrezygnowana tym wszystkim. Ten rok jest bardzo obfity w tego pieprzonego syfa!!!!!!!!!!!! :cry:

:( przykro mi.

z Japoneczka nie jest za dobrze. nic nie chce jesc. pije minimalnie. Jest bardzo osowiala, slabiutka, widocznie schudla przez ostatnie pare dni, ciezko oddycha. Zabieram ja dzis do werterynarza. Nie chce zapeszac, ale moze znalazlam dla niej dom. Choc na chwile obecna najwazniejsze, zeby nabrala sil. :ok: :ok:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lis 14, 2009 9:19 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:Obrazek

Za zdrowie koteczki :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lis 14, 2009 9:38 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

MIKUŚ pisze:B I L L Y [*] brykaj za tęczowym mostem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kali zaopiekuj się Billusiem :|

Billy odszedł dziś na FIP-a - pomogłam mu odejść, był w stani agonalnym :cry: :cry: :cry:

nieeeeeeeeeeeeeeee :(
strasznie mi przykro ....

bubor pisze:
mar_tika pisze:Obrazek

Za zdrowie koteczki :ok: :ok: :ok: :wink:

kciuki mocno zaciśnięte za zdrowie ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lis 14, 2009 10:43 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Trzymam kciuki za japoneczkę. Taka malusia, już po zabiegu - maleńka zbieraj się :twisted:
MIKUŚ

Post » Sob lis 14, 2009 13:11 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

hidi pisze:
MIKUŚ pisze:Bruno już u mnie - Braciszek Billunia. Po konsulacji z mamą doszłyśmy do wniosku, że Billi bardzo by tego chciał...........i nie będziemy czekać.

:( przykro mi.

z Japoneczka nie jest za dobrze. nic nie chce jesc. pije minimalnie. Jest bardzo osowiala, slabiutka, widocznie schudla przez ostatnie pare dni, ciezko oddycha. Zabieram ja dzis do werterynarza. Nie chce zapeszac, ale moze znalazlam dla niej dom. Choc na chwile obecna najwazniejsze, zeby nabrala sil. :ok: :ok:

Cholerka on trafiła do nas już ze świszczącym oddechem .Dzwoniła do Patrycji mówiła ze mała przeszła KK jak była taką 8 tyg kulką.Myślałam że to zrosty po KK.
Kurcze trzymam mocno kciuki :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 14, 2009 13:32 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

MIKUŚ pisze:Trzymam kciuki za japoneczkę. Taka malusia, już po zabiegu - maleńka zbieraj się :twisted:

Po kroplowkach i zastrzykach jakby zywsza- nawet w kaftaniku ;) Choc pierwsze co zrobila po wypuszczeniu jej z transporterka to zesikala sie na posciel :evil: :twisted:
Staram sie dostrzegac poprawe, nawet minimalna- napila sie troche wody i kociego mleczka.
Najsmieszniejsze jest, ze chodzi za Staskiem, siada obok niego etc, a ten placze ze strachu :roll: :mrgreen:
Ona chyba w nim widzi ojca :ryk: Niestety szanowny pan koci socjopata Stanislaw nie dojrzal jeszcze do tej roli :twisted:
Do wieczora mnie nie bedzie w domu, ale po drodze kupie cos dobrego do szamania dla Japoneczki i mam nadzieje, ze sie skusi i do tego czasu antybiotyki choc troche zaczna dzialac.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lis 14, 2009 21:13 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Japoneczko nie choruj :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lis 14, 2009 21:40 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Byłyśmy z Martą w schronisku. Załamka totalna :!:

Wiecie jaki to ból gdy musicie wybrać te parę kociaczków z pośród gromady pragnąch miłości i patrzących Wam w oczy "RATUNKU"!!!!

Wszystkie potrzebują pomocy, każdy chce jeść i być kochany......Każdy jest chodzącym szkieletem.....Niedożywione wręcz anorektyczne.......sraczka wszędzie........FIP postać wysiękowa i niewysiękowa............*@&&^$#^#$&#@&^#^%*

Po kiego grzyba "ludzie" dopuszczają do rozmnażania się kotów??????????? ZABIĆ TO MAŁO!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Sob lis 14, 2009 21:46 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Spójrzcie na te oczy, w których jest lęk, ból, błaganie o pomoc, ale też zawsze nadzieja, że wśród Panów i Pań Planety znajdzie się Serce z bezwarunkową miłością i ręką, która nie cofnie się z obrzydzeniem przed dotknięciem nawet chorego, ale tak bardzo potrzebującego pomocy i tego dotyku ciałka
MIKUŚ

Post » Sob lis 14, 2009 21:49 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Udało sie Wam wyciągnąć jakieś biedactwo ze schroniska ? :roll:

bubor

Post » Sob lis 14, 2009 21:56 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Tak udało się wyciągnąć niewielki procent tych bardziej z najbardziej potrzebujących........
Nowymi lokatorami Kociej chatki są:
-> Biało - rudy - kocur - kastrat ok. 1,5 - 2 lat
-> Trikolorka - kotka - wycieńczona niesamowicie /od min. 5 tygodni siedzi w schronie/
-> Bury kocur - pręgowany - kastrat /a drze się......./
-> Biało - bura kotka - wychudzona...
-> 2 * młodziaki - 4 miesiące - kotka i kocurek - standardowe krówki /nie odchodziły na krok od Nas/
-> Srebniaczka - ok. 6 miesięcy - przepiękna kotka - urzekła Nas - wygląda jak mój Maciuś i Hans mar_tiki
MIKUŚ

Post » Sob lis 14, 2009 22:02 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

"Zwierzęta uczą nas wielu rzeczy. Uczą nas słuchać, żyć chwilą, wybaczać i być szczęśliwymi...
Są naszymi powiernikami i pocieszylami...
Miłość zwierzęcia dla wielu z nas jest najgłębszym wyrazem bezwarunkowej miłości."
MIKUŚ

Post » Sob lis 14, 2009 22:04 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Święte słowa Basiu ......... :wink:

bubor

[poprzednia][następna]