zdrowieć reszta kociaków i do domkow nowychdragonfly.87 pisze:eh, w tym wątku same złe wieści![]()
[*] dla kociaków za tęczowym mostem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zdrowieć reszta kociaków i do domkow nowychdragonfly.87 pisze:eh, w tym wątku same złe wieści![]()
[*] dla kociaków za tęczowym mostem
kotek72 pisze:Mam virkon,dzięki za pamięć.
Reszta kociaków jakoś się trzyma,mam nadzieję,że czarna seria w końcu się skończyła.
Odetchniemy może w przyszłym tygodniu.
kotek72 pisze:Tydzień...Minął tydzień odkąd mój cały świat runął...
Jeszcze do mnie nie dociera,że moja mała iskierka,mój skarb,moja najdroższa Lili już mnie opuściła![]()
Wciąż czekam,że wróci,że zobaczę w jej oczkach pytanie-czemu się smucisz,przecież jestem...
Myślałam,że po śmierci Mini,już nie dam rady się pozbierać,teraz już wiem,że po odejściu Lili nie mogę,nie daję rady tak dalej żyćBo jak radosna,żwawa koteczka może tak z dnia na dzień odejść?No jak?
Mini zabrała ze sobą kawał mojego seca,Lili resztę,nie mam już nic czym mogłabym obdarzyć inne koty.Jest ich sporo,wiem,że dla nich powinnam się pozbierać,robię wszystko automatycznie-daję jeść,sprzątam,nawet któregoś przytulę.I choć wiem,że dla niektórych wyda się to okrutne to zadaję sobie pytanie-czemu nie odszedł ten czy ten,tylko ona właśnie?Czy tam gdzie jest była potrzebna ta wesoła koteczka?
Jest mi okropnie źle,czuję że codziennie jest mnie mniejNie umiem dalej żyć bez Lili...Nie umiem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 266 gości