Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-2 już po..kto pomoze łapać???

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2009 18:37 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

no i dobrze :wink:
mnie chodziło o to,ze z naszych obserwacjii-zaznaczam ( bo moze inni maja inne :wink: )
pp zaczyna sie przede wszystkim całkowitym brakiem apetytu ...biegunka jest na koncu

jak kociaki mają apetyt to to raczj rozwalony ukł pokarmowy zła karmą

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw lis 12, 2009 19:34 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

U nas znajdzie się zawsze jakiś boks na kotke po sterylce.Mozemy kotke przetrzymać do 4-5 dni.Masz na mnie namiary jakby coś dzwoń

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 13, 2009 8:03 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

mar_tika pisze:U nas znajdzie się zawsze jakiś boks na kotke po sterylce.Mozemy kotke przetrzymać do 4-5 dni.Masz na mnie namiary jakby coś dzwoń

dzieki :1luvu:

z kociakiem lepiej,załatwia sie do kuwety,jest kupa papkowata :dance: :dance2:
własnie mu podaje kroplowke,widac ze mu lepiej bo sie wyywa jak opetany juz mu sie nie podoba a wczoaj to spał przy wieczonej :twisted:

to z wczoraj
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt lis 13, 2009 9:24 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

Ale cudny, ma juz imię?
No i najważniejsze: mam juz zreperowany samochód :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lis 13, 2009 12:47 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

babajaga pisze:Ale cudny, ma juz imię?
No i najważniejsze: mam juz zreperowany samochód :D

imię myślałam zeby Lucky :wink:

samochód powiadzasz??? bede pamietac jesli mozna ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt lis 13, 2009 12:51 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

Lucky? To może Lucek? Lucuś?
O autku pamiętaj oczywiście. Juro wyjeżdżam ale od poniedziałku znowu jestem.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt lis 13, 2009 12:54 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

babajaga pisze:Lucky? To może Lucek? Lucuś?
O autku pamiętaj oczywiście. Juro wyjeżdżam ale od poniedziałku znowu jestem.

a nieee bo to kobieta jest :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt lis 13, 2009 13:46 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

No to Lucynka :mrgreen: Lucysia :mrgreen:
Obrazek

babajaga

Post » Pt lis 13, 2009 22:31 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

a ja mam dwa kociaki :dance: :dance2: :dance: :dance2:
złapałam sobie dzisiaj tralalalala jeszcze jeden został.
Dzikie,gryzące-mój biedny palec 8O
i z zaropiałymi oczami ale sa!!!!beda leczone,oswajane :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt lis 13, 2009 22:33 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

O jaaaaaaaaaaaaa, dawj foty!. Jak to złapałaś? Tak ręcznie, po prostu czy sposobem? Pisz!
Obrazek

babajaga

Post » Pt lis 13, 2009 22:51 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

dobra od poczatku:

ide do sklepu-to wersja dla męza a dla was ide zobaczyc co z kotami
patrze świeci sie swiatło w tej piwnicy ktorej wczesniej nie zlokalizowalam wlasciciela,przygladam sie patrze-mój znajomy.
Lece mowie kurde stary z nieba mi spadłes-to twoja piwnica?? on mowi nooo ta i ta obok a ta trzecianiewiem kogo ale 24/h otwarta (czyli mamy 3 piwnice w ktorej chowaja sie koty)
mowie otwieraj -syna postawilam przy okienku mowie licz ile wyleci i czy male beda.Wybiegły 3 duze.
Ide do tej "niczyjej" piwnicy jakies wersalki.palety i wogóle.Kolega swieci mi latarka patrze sa 3 tyle ile szukam :)łap jednego-zle złapałam,odczuł to moj palec,ale nic łapie drugiego.
Mówie kurcze błagam na chwile jeszcze jedna reka :ryk:
Mowie do syna trzymaj mocno z daleka od siebie,schylam sie po trzeciego i co???...pitnął mi za stertę drzewa.Mysle sobie -i takcie złapie ty gnojku mały.
Poszłam za godzinke wywaliłam jedzenie ale nic...pewnie sie wystaszyl,ale pojde w niedziele jak bedzie jasno to dam rade ;)

no to taka relacja na szybko :kotek:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt lis 13, 2009 22:54 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

Dobrze, że masz wsparcie w dziecku i sąsiedzie :D Niezła historia :D
Obrazek

babajaga

Post » Pt lis 13, 2009 22:58 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

MartynaP pisze:dobra od poczatku:

ide do sklepu-to wersja dla męza a dla was ide zobaczyc co z kotami
patrze świeci sie swiatło w tej piwnicy ktorej wczesniej nie zlokalizowalam wlasciciela,przygladam sie patrze-mój znajomy.
Lece mowie kurde stary z nieba mi spadłes-to twoja piwnica?? on mowi nooo ta i ta obok a ta trzecianiewiem kogo ale 24/h otwarta (czyli mamy 3 piwnice w ktorej chowaja sie koty)
mowie otwieraj -syna postawilam przy okienku mowie licz ile wyleci i czy male beda.Wybiegły 3 duze.
Ide do tej "niczyjej" piwnicy jakies wersalki.palety i wogóle.Kolega swieci mi latarka patrze sa 3 tyle ile szukam :)łap jednego-zle złapałam,odczuł to moj palec,ale nic łapie drugiego.
Mówie kurcze błagam na chwile jeszcze jedna reka :ryk:
Mowie do syna trzymaj mocno z daleka od siebie,schylam sie po trzeciego i co???...pitnął mi za stertę drzewa.Mysle sobie -i takcie złapie ty gnojku mały.
Poszłam za godzinke wywaliłam jedzenie ale nic...pewnie sie wystaszyl,ale pojde w niedziele jak bedzie jasno to dam rade ;)

no to taka relacja na szybko :kotek:

Oj Martyna, Martyna ale oprócz kotów coś przynosisz do domu dla męża z tego sklepu :?:

A koteczka super miałam kiedyś taką tygrysiczkę - Balbinę :1luvu: .

DG32

Od: Nie maja 04, 2008 15:09

Post » Pt lis 13, 2009 23:01 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

Pchły :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

babajaga

Post » Pt lis 13, 2009 23:04 Re: Koty mieszkają na ulicy-1 kociak złapany-chory!info w 1 pośc

DG32 pisze:Oj Martyna, Martyna ale oprócz kotów coś przynosisz do domu dla męża z tego sklepu :?:

A koteczka super miałam kiedyś taką tygrysiczkę - Balbinę :1luvu: .

no po cos tam zawsze trzeba isc :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

[poprzednia][następna]