żeby się mu udało, biedna Asia..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Magis pisze:ja mogę się zająć wystawieniem i pilnowaniem bazarków, bo i tak siedzę nad projektami, więc nie problem. Co do książek to nie trzeba ich koniecznie focić, wystarczy znaleźć w necie zdjęcie okładki. To też mogę zrobić jeżeli podasz dokładny tytuł i autora
Czy ja mogłabym się podpiąć?![]()
Mam dwie książki do wystawienia. Przynajmniej na teraz. Jedna z nich jest autorstwa Mai Komorowskiej z jej dedykacją (nie dla mnie niestety), druga kupowana przez Forum o kotach.
Kaprys2004 pisze:Tak, Aśka jest mocna, ale oczywiście do czasu. Osoby wrażliwe na czyjeś cierpienie są w stanie dużo znieść, ale jest pewna granica.. W dodatku przesuwa ją zmęczenie, a ona ma co robić w tym swoim domowym szpitalu..
Asiu, jesteśmy myślami z Tobą.
Kaprys2004 pisze:Tak, Aśka jest mocna, ale oczywiście do czasu. Osoby wrażliwe na czyjeś cierpienie są w stanie dużo znieść, ale jest pewna granica.. W dodatku przesuwa ją zmęczenie, a ona ma co robić w tym swoim domowym szpitalu..
Asiu, jesteśmy myślami z Tobą.
Magis pisze:nie ma problemu, czeka mnie weekend przy kompie tak czy siak, mogę wystawiać, albo podrzucać
Kaprys2004 pisze:Wiadomo... milion kciuków..
Ten czarniutki jeszcze żyje? Przedwczoraj był słabiusieńki..
Aleba pisze:Kaprys2004 pisze:Wiadomo... milion kciuków..
Ten czarniutki jeszcze żyje? Przedwczoraj był słabiusieńki..
Czarny zmarł w nocy, to jego i buraska Asia znalazła dzisiaj rano martwego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 71 gości