Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 14:09 Re: Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRIKOLOR PŁACZE W PIWNICY! Kraków

Bungo pisze:
skaskaNH pisze:Tez bym bardzo chciała, żeby takie były.
Domek ogólnie był zachwycony małą, zresztą wcale się nie dziwię, sama bym z chęcią ją zatrzymała, gdyby tylko było to możliwe.

Ciekawe, dlaczego ładne koty pojawiają się wtdy, gdy w domu jest (nad)komplet :roll:
Takie piękne dwa ruski miałam - na chwilę :evil:
bo ładne koty są dla innych, dla nas te pokręcone dachowce :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lis 12, 2009 8:48 Re: Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRIKOLOR PŁACZE W PIWNICY! Kraków

Witajcie Cioteczki :)
Dziekuję Wam za podrzucanie wątku, kciuki i wszelką pomoc w poszukiwaniach domku dla małej.

A teraz najważniejsze: maleńka ma domek!!! :dance2:

Wspominalam Wam o Domku, który decydował się wziąć koteńkę na tymczas, a przy okazji rozważał dokocenie - no właśnie, Domek zdecydował się dokocić :dance2:
W piatek mała pojechała ode mnie, wczoraj byłam z wizytą, przy okazji mieliśmy ostatecznie zdecydować, co dalej, czy szukamy domku stałego, czy też mała zostaje. Ja tak czułam i miałam nieśmiałą nadzieję, że tam zostanie. Warunek był jeden: ma się jakoś dogadać z rezydentami. Początki były trudne, bo mała zaczęła warczeć na koty, zestresowana warczała też na Dużych, a nawet w czasie jedzenia czy kuwetkowania :roll:
Jednak te parę dni wystarczyło, aby mała - obecnie Kinga- poczuła się pewniej, przestała być warczącą kupką strachu. Próbuje już skakać rezydentom na ogony, bawi się kulkami papieru, buszuje po mieszkaniu.

I czas na wyjawienie najważniejszej tajemnicy: mała trafiła do Ekoto, u której znalazł już dom inny koci podrzutek, bury Stefan (vel Cosiek). Ekoto już sie tu pojawiła, ale obecnie nie ma stałego dostępu do neta, więc w Jej imieniu przekazuję informacje o małej.
Elu, jeszcze raz dziękuję Ci serdecznie za wszystko :1luvu:

A teraz parę fotek małej Kingi już w jej własnym domku:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

I jeszcze Stefan (być może niektóre Cioteczki pamiętają ;) :
Obrazek Obrazek

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lis 12, 2009 8:56 Re: Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRIKOLOR PŁACZE W PIWNICY! Kraków

Mała jest śliczna. Takie urocze pysio! :1luvu: Ale fajnie, że znalazła domek :dance2: :dance: .
A Stefan ma zajefajnie długi ogon 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 12, 2009 9:01 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Ogon Stefana to rzeczywiście wyjątkowy okaz :mrgreen:
A mała jest naprawdę taka słodka, jak na fotkach, ten dziecinny pysio i figlarne oczka :love:

Ja również ogromnie się cieszę, że tak jej się udało, ma naprawde super Domek i wspaniałych Dużych :)

skaskaNH

Post » Czw lis 12, 2009 9:30 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Cudnie, że mały podrzutek ma stały domek :dance: :dance2: :dance:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw lis 12, 2009 10:03 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

takich wątków poproszę jak najwięcej :dance: :dance2: :dance:
Skaska, poszło Ci świetnie. Odezwę się, jak mi coś w Łodzi na drzewie wyrośnie :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 12, 2009 10:29 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Femka pisze:takich wątków poproszę jak najwięcej :dance: :dance2: :dance:
Skaska, poszło Ci świetnie. Odezwę się, jak mi coś w Łodzi na drzewie wyrośnie :mrgreen:

Kasiu, jakby co, to ja jestem bliżej :mrgreen:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw lis 12, 2009 10:37 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

no żeż, nie dam się wycyckać :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 12, 2009 11:31 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Ładnemu to zawsze łatwiej:))
Fajne zresztą obydwa kociaste.
Nich się im wiedzie.
Najważniejsze, że kontaktu nie stracisz.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lis 12, 2009 13:12 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Lidka pisze:Najważniejsze, że kontaktu nie stracisz.
O to jestem spokojna, mam kontakt z Domkiem, mieszkamy w jednym mieście, mam więc nadzieję, że będę mogła obserwowac, jak mała rośnie :)

skaskaNH

Post » Czw lis 12, 2009 13:13 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Bungo pisze:
Femka pisze:takich wątków poproszę jak najwięcej :dance: :dance2: :dance:

Kasiu, jakby co, to ja jestem bliżej :mrgreen:

O Wy Zołzy :twisted: Jak mi teraz ktoś podrzuci kota, to już będę mieć dwie podejrzane :twisted:

skaskaNH

Post » Czw lis 12, 2009 15:40 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

No,nie! :wink:
Chciałam sprostować - Kinga jest śliczna, ale Henio (krowa- tzn. bicolor) i Stefan (szarak) są równie piękni :wink:
Jak na kocury.
U mnie same kocie piękności :lol:
Po przeczytaniu wątku doszłam do wniosku, że trzeba moim chłopcom podbudować samoocenę. :ryk:
Obrazek

ekoto

Od: Pt paź 05, 2007 6:46

Post » Czw lis 12, 2009 16:23 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Potwierdzam :D
A nawet powiem więcej: króki i burasy są najpiękniejsze, bo przecież inaczej bym pasożytów w domu nie trzymała :evil:
Ekoto - brawo i dzięki :1luvu:

Bungo

Post » Pt lis 13, 2009 9:41 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Bungo pisze:Potwierdzam :D
A nawet powiem więcej: króki i burasy są najpiękniejsze, bo przecież inaczej bym pasożytów w domu nie trzymała :evil:

proszę Cię, napisz, że biało-bure i czarne też śliczne, bo na bruk wywalę :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pt lis 13, 2009 14:07 Re: Było Ratunku - KOCI PODRZUTEK TRI - MA DOMEK!!!

Femka pisze:
Bungo pisze:Potwierdzam :D
A nawet powiem więcej: krówki i burasy są najpiękniejsze, bo przecież inaczej bym pasożytów w domu nie trzymała :evil:

proszę Cię, napisz, że biało-bure i czarne też śliczne, bo na bruk wywalę :twisted:

Dobra - niech Ci będzie, bo na myśl o Koralisiu i Milusi żebrzących na ulicy o kawalątko kitkata serce mi się kraje....
:lol:

Bungo

[poprzednia]