Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 13:11 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:Amysiu, odeszła od nas pani grafik, która robiła kalendarz ubiegłoroczny i zostałam z samymi facetami-grafikami. Efekt jest taki, że od września projektują mi ten kalendarz i zaprojektować nie mogą :| . Ciągle są ważniejsze zlecenia :roll: . Może w końcu coś wymyślą, ale boję się, że przy tym zapale jaki mają do tej pracy w tym roku fajerwerków nie będzie :| . Rozumiecie, ciotki: kalendarz z kotami? To przecież takie niemęskie! :wink:

Hmmm... Mój TŻ właśnie składa na zlecenie kalendarz... robi całkiem niezłe foty kociastym, więc może dałoby się go "pożenić" z kocim kalendarzem ;) ...gdybyś oczywiście Joasiu potrzebowała pomocy... :oops:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pt lis 13, 2009 23:58 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Ojoj, gdyby się dało wyprodukować kalendarz nie tylko z Piękną Czwórką, ale też z czytelnym kalendarium (czarno na białym, duże wyraźne)...
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pon lis 16, 2009 13:13 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Bry, bry no i jak się udało? :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon lis 16, 2009 13:25 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Kalendarz?
Będzie kalendarz? :twisted:

Bry mooooocno spóźnione znów :oops:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon lis 16, 2009 13:56 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:Bry, bry no i jak się udało? :D

Aluś, za odpowiedź niech ci wystarczy to, że przed chwilą znajoma, którą gościłam poprosiła mnie przez gg o przesłanie jej przepisu na kukurydziane smakołyki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co do kalendarza:
smoczyca3g pisze:Hmmm... Mój TŻ właśnie składa na zlecenie kalendarz... robi całkiem niezłe foty kociastym, więc może dałoby się go "pożenić" z kocim kalendarzem ;) ...gdybyś oczywiście Joasiu potrzebowała pomocy... :oops:

Gosiu, dajmy jeszcze szansę tym moim grafikom. Jak przedstawią mi jakiś totalnie beznadziejny projekt, to będę wołać o pomoc :wink:

PumaIM pisze:Ojoj, gdyby się dało wyprodukować kalendarz nie tylko z Piękną Czwórką, ale też z czytelnym kalendarium (czarno na białym, duże wyraźne)...

Puma co roku to samo :lol: . Zobaczę co się da zrobić. Ja z ubiegłorocznego kalendarza korzystam i nie uważam, że kalendarium było za małe :roll:

Avian pisze:Kalendarz?
Będzie kalendarz? :twisted:

No jak dobrze pójdzie, to może będzie :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon lis 16, 2009 14:15 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

no to się cieszę :mrgreen: Joasiu a deser zrobiłaś :?:

alus1

Post » Pon lis 16, 2009 14:21 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:no to się cieszę :mrgreen: Joasiu a deser zrobiłaś :?:

Na deser podałam kawę i sernik. Powód banalny - nie miałam już miejsca w zamrażalniku na lody i truskawki :? . Mam małą lodóweczkę (jeszcze... :wink: ).
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 16, 2009 14:22 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

No walsnie, a co na deser? :mrgreen:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lis 16, 2009 14:23 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Chat pisze:No walsnie, a co na deser? :mrgreen:

Chat proszona o doczytanie postu powyżej 8)
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 16, 2009 14:27 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

O, pardon, rownoczesnie pisalysmy! Ja tez zrobilam sernik, jakos nie moge sie pozbierac po chorobie i na nic innego nie mialam sil. Belgowie maja tak nedzne wyroby cukiernicze, ze moja tutejsza rodzina zjada wszystko, byle bylo polskie :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lis 16, 2009 14:28 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

jestem zawiedziona :roll: :roll: :roll:

Chatku Joasia sernik kupiła a nie piekła jak znam życie :evil:

alus1

Post » Pon lis 16, 2009 14:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Chat pisze:O, pardon, rownoczesnie pisalysmy! Ja tez zrobilam sernik, jakos nie moge sie pozbierac po chorobie i na nic innego nie mialam sil. Belgowie maja tak nedzne wyroby cukiernicze, ze moja tutejsza rodzina zjada wszystko, byle bylo polskie :lol:

Ja nie zrobiłam, ja kupiłam :oops: . Ale myślę, że nie zrobiłabym tak dobrego jak ten, który kupuję. Jest naprawdę wyśmienity :D . Sernik to moje ulubione ciasto, więc wiem co mówię :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 16, 2009 15:17 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:Co do kalendarza:
smoczyca3g pisze:Hmmm... Mój TŻ właśnie składa na zlecenie kalendarz... robi całkiem niezłe foty kociastym, więc może dałoby się go "pożenić" z kocim kalendarzem ;) ...gdybyś oczywiście Joasiu potrzebowała pomocy... :oops:

Gosiu, dajmy jeszcze szansę tym moim grafikom. Jak przedstawią mi jakiś totalnie beznadziejny projekt, to będę wołać o pomoc :wink:

Za grafików :ok: :ok: :ok:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pon lis 16, 2009 16:43 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

amyszka pisze:
Jak masz tam jakiś kalendarz na 2010 z nimi to ja chętna jestem :D :ok:

To znaczy że będzie ? :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 17, 2009 1:24 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:
PumaIM pisze:Ojoj, gdyby się dało wyprodukować kalendarz nie tylko z Piękną Czwórką, ale też z czytelnym kalendarium (czarno na białym, duże wyraźne)...

Puma co roku to samo :lol: . Zobaczę co się da zrobić. Ja z ubiegłorocznego kalendarza korzystam i nie uważam, że kalendarium było za małe :roll:

Ano jak z tą Kartaginą :twisted: I chyba mam efekty :wink: Na zeszłoroczny tutaj się jakoś nie załapałam, to nie wiem właściwie, jaki był :oops:
W tym roku marudzę na kalendarz ForAnimals - popatrzcie na wrzesień 8O 8O 8O
Ale już Kocie Życie wyprodukowało projekt odpowiadający wszelkim standardom :mrgreen: No i Warszawskie Koty Miejskie też mają kalendarz praktyczny, chociaż cokolwiek dołujący :(

Jeszcze trochę poczekam, popatrzę, pomyślę...
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

[poprzednia][następna]