Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2009 21:33 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

No, no, wszystkie kociaki pospieszyły się przed piątkiem 13 ze swoim szczęściem :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Czw lis 12, 2009 21:36 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

W piątek trzynastego powinny znaleźć dom wszystkie czarne koty :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw lis 12, 2009 21:41 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kruszyna pisze:W piątek trzynastego powinny znaleźć dom wszystkie czarne koty :)
no to na ten piatek13 :ryk: :ryk: :ryk: ---------Słuchaj, są na świecie czarne koty, prawda?
-No jasne ze są, czemu ma ich nie być?
A są takie koty, czarne oczywiście, wielkości ok. metra?
-Pewnie są, jakieś wypasione albo coś takiego.
A takie półtora metra, czarne?
-No nie wiem, może gdzieś jakieś pojedyncze egzemplarze. Ale to chyba niemożliwe.
A czarne koty dwumetrowe?
-Nie. Takich to nie ma na pewno.
No to k**** pięknie. Przejechałem księdza!
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 21:52 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:Biszkopcik miał dzisiaj wizytę przedadopcyjną ( mtusiek ) i jutro zawozimy go do nowego domku.
Świat jest mały 8O okazało się że jego nowy Pan to mój kolega z pracy 8O :mrgreen: :ok:

Mały udział :wink: miały też sąsiadki Biszkopcika czyli Migotka i Calineczka, bo są najlepszą rekomendacją, że na miau.pl są fajne futrzaki. :ok:
:lol:

3M

Od: Wto wrz 23, 2008 8:42

Post » Czw lis 12, 2009 22:25 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

3M pisze:
Agness78 pisze:Biszkopcik miał dzisiaj wizytę przedadopcyjną ( mtusiek ) i jutro zawozimy go do nowego domku.
Świat jest mały 8O okazało się że jego nowy Pan to mój kolega z pracy 8O :mrgreen: :ok:

Mały udział :wink: miały też sąsiadki Biszkopcika czyli Migotka i Calineczka, bo są najlepszą rekomendacją, że na miau.pl są fajne futrzaki. :ok:

:ok: :ok: :ok: i taka reklama jest najlepsza :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lis 13, 2009 0:59 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:
3M pisze:

:ok: :ok: :ok: i taka reklama jest najlepsza :ok:

a takie "MERCI" można mieć później :1luvu:
Obrazek
Nasz udział to taki mini, bo właściwie tylko link ale za to do najlepszych wrocławskich opiekunek :ok:

3M

Od: Wto wrz 23, 2008 8:42

Post » Pt lis 13, 2009 11:00 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Wielkie dzięki dziewczyny :) Właśnie zauważyłam że się ruch zrobił na wątku odnośnie adopcji. No i Krynia jak zwykle też na posterunku - 3 w jednym - Dowódca oddziału komandosów, Przedszkolanka i Opiekunka seniorków :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 13, 2009 11:20 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Gibutkowa pisze:Wielkie dzięki dziewczyny :) Właśnie zauważyłam że się ruch zrobił na wątku odnośnie adopcji. No i Krynia jak zwykle też na posterunku - 3 w jednym - Dowódca oddziału komandosów, Przedszkolanka i Opiekunka seniorków :D
e tam a co ja bym mogła bez pomysłów GIBUTKA :lol:
:oops:
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 11:52 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Trzy koty B z koszyka już w Domkach, a sio mi z przedszkolka :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 13, 2009 12:43 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

No proszę jak pięknie :D
Ale się puchy robią :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lis 13, 2009 12:45 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Biedny Kaziutek sam się ostał w Młodszakach :(

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lis 13, 2009 12:52 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

cudowne wieści w domowym przedszkolu :D
jak tak dalej pójdzie zabraknie kociaków dla tak niezdecydowanych osób jak ja :oops:

dużo szczęścia każdemu 13 w piatek! Kaziutkowi zwłaszcza! :kotek:

zagubiona

Od: Wto paź 27, 2009 11:00

Post » Pt lis 13, 2009 13:14 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

zagubiona pisze:cudowne wieści w domowym przedszkolu :D
jak tak dalej pójdzie zabraknie kociaków dla tak niezdecydowanych osób jak ja :oops:

a w czym problem zagubiona :twisted: brac KAZIUTKA 13 I PO NIEZDECYDOWANIU :ryk: :ryk: :ryk: :twisted:
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 13:18 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08 pisze:

a w czym problem zagubiona :twisted: brac KAZIUTKA 13 I PO NIEZDECYDOWANIU :ryk: :ryk: :ryk: :twisted:

ja wezmę, a domownicy za drzwi wystawią :(
takiej krzywdy kici zrobić nie mogę :cry:
proces przekonywania trwa. ale co nagle, to po diable. wierzę, że któegoś dnia i ja przygarnę kicię z przedszkola. o ile jeszcze jakieś zostaną ;)

zagubiona

Od: Wto paź 27, 2009 11:00

Post » Pt lis 13, 2009 13:25 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

zagubiona pisze:
krynia08 pisze:

ja wezmę, a domownicy za drzwi wystawią :(
takiej krzywdy kici zrobić nie mogę :cry:
proces przekonywania trwa. ale co nagle, to po diable. wierzę, że któegoś dnia i ja przygarnę kicię z przedszkola. o ile jeszcze jakieś zostaną ;)
:ok: SPOKO GIBUTKOWA ZAWSZE MA CAŁE MULTUM TEGO DROBIAZGU :twisted: I JEJ KOLEŻANECZKI Z MIAU :piwa:
krynia08

[poprzednia][następna]