Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no to na ten piatek13Kruszyna pisze:W piątek trzynastego powinny znaleźć dom wszystkie czarne koty
Agness78 pisze:Biszkopcik miał dzisiaj wizytę przedadopcyjną ( mtusiek ) i jutro zawozimy go do nowego domku.
Świat jest małyokazało się że jego nowy Pan to mój kolega z pracy
![]()
![]()
![]()
3M pisze:Agness78 pisze:Biszkopcik miał dzisiaj wizytę przedadopcyjną ( mtusiek ) i jutro zawozimy go do nowego domku.
![]()
![]()
![]()
Mały udziałmiały też sąsiadki Biszkopcika czyli Migotka i Calineczka, bo są najlepszą rekomendacją, że na miau.pl są fajne futrzaki.
![]()
Agness78 pisze:3M pisze:Agness78 pisze:Biszkopcik miał dzisiaj wizytę przedadopcyjną ( mtusiek ) i jutro zawozimy go do nowego domku.
![]()
![]()
![]()
Mały udziałmiały też sąsiadki Biszkopcika czyli Migotka i Calineczka, bo są najlepszą rekomendacją, że na miau.pl są fajne futrzaki.
![]()
![]()
![]()
i taka reklama jest najlepsza
e tam a co ja bym mogła bez pomysłów GIBUTKAGibutkowa pisze:Wielkie dzięki dziewczynyWłaśnie zauważyłam że się ruch zrobił na wątku odnośnie adopcji. No i Krynia jak zwykle też na posterunku - 3 w jednym - Dowódca oddziału komandosów, Przedszkolanka i Opiekunka seniorków
a w czym problem zagubionazagubiona pisze:cudowne wieści w domowym przedszkolu![]()
jak tak dalej pójdzie zabraknie kociaków dla tak niezdecydowanych osób jak ja![]()
dużo szczęścia każdemu 13 w piatek! Kaziutkowi zwłaszcza!
krynia08 pisze:a w czym problem zagubionazagubiona pisze:cudowne wieści w domowym przedszkolu![]()
jak tak dalej pójdzie zabraknie kociaków dla tak niezdecydowanych osób jak ja![]()
dużo szczęścia każdemu 13 w piatek! Kaziutkowi zwłaszcza!brac KAZIUTKA 13 I PO NIEZDECYDOWANIU
![]()
![]()
![]()
zagubiona pisze:krynia08 pisze:a w czym problem zagubionazagubiona pisze:cudowne wieści w domowym przedszkolu![]()
dużo szczęścia każdemu 13 w piatek! Kaziutkowi zwłaszcza!brac KAZIUTKA 13 I PO NIEZDECYDOWANIU
![]()
![]()
![]()
ja wezmę, a domownicy za drzwi wystawią![]()
takiej krzywdy kici zrobić nie mogę![]()
proces przekonywania trwa. ale co nagle, to po diable. wierzę, że któegoś dnia i ja przygarnę kicię z przedszkola. o ile jeszcze jakieś zostaną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości