KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 1:22 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Jopop trzymaj się! To co robisz jest niesamowite.
Dasz radę poczekać minutę na PW? Bo mam sprawę...
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Pt lis 13, 2009 1:23 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

wrócę za parę minut

a, teapot - jeśli ta Twoja to był podrostek kilkumiesięczny, to zgwałć Memkę o fotki tego co ma u siebie. bo ta co wczoraj odeszła była młodą, ale jednak dorosłą kotką, już tak bliżej roku. no chyba, że źle oceniłaś jej wiek...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt lis 13, 2009 1:30 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

jopop pisze:wrócę za parę minut

a, teapot - jeśli ta Twoja to był podrostek kilkumiesięczny, to zgwałć Memkę o fotki tego co ma u siebie. bo ta co wczoraj odeszła była młodą, ale jednak dorosłą kotką, już tak bliżej roku. no chyba, że źle oceniłaś jej wiek...

Dobra - zapowiadam gwałt na Memce w dniu jutrzejszym. :1luvu:

Niestety ja się kompletnie nie znam na kotach. Nijak nie umiem oceniać wieku, stanu zdrowia, płci.
Psy są łatwiejsze do rozpoznania!
Obrazek

Obrazek

teapot

Post » Pt lis 13, 2009 6:25 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

teapot pisze:Dobra - zapowiadam gwałt na Memce w dniu jutrzejszym. :1luvu:

:strach: :wink:

memka

Od: Czw sty 18, 2007 22:10

Post » Pt lis 13, 2009 8:04 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

K&T pisze:Cześć,
Trafiłam na temat przypadkiem, chciałabym choć trochę pomóc. Mogę prosić o nr konta?
K&T

Wysłałam pw :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 13, 2009 8:29 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Asiu, jak dzisiaj?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt lis 13, 2009 8:44 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

też czekam na wieści..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt lis 13, 2009 8:57 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

memka pisze:
teapot pisze:Dobra - zapowiadam gwałt na Memce w dniu jutrzejszym. :1luvu:

:strach: :wink:

O tej porze, porządni gwałciciele śpią! :wink:
Chwilę potem lecą spóźnieni na zajęcia... Ale o obietnicach nie zapominają.
Obrazek

Obrazek

teapot

Post » Pt lis 13, 2009 9:32 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Czytam i wlos mi sie jezy....

yooraskowo

Od: Pon lis 09, 2009 23:28

Post » Pt lis 13, 2009 9:38 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Dzięki dla wszystkich co pomagają w jakikolwiek sposób tym kociakom.Można trochę dzięi wam wiary w ludzi odzyskać :1luvu:

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Pt lis 13, 2009 9:59 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

teapot pisze:Niestety ja się kompletnie nie znam na kotach. Nijak nie umiem oceniać wieku, stanu zdrowia, płci.
Psy są łatwiejsze do rozpoznania!

eeee tam, prościzna :lol: :wink:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt lis 13, 2009 11:02 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Do góry - pomoc nadal bardzo potrzebna!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 13, 2009 11:28 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Dopiero dzisiaj mogłam tu zajrzeć i wyrywam służbowy czas.. Wczoraj nie mogłam wieczorem, bo miałam rozmowę o życiu w domu, nieprzyjemną jak się domyślacie :oops: temat wiadomy + nowość - sikanie po kuchennym stole :oops: jakoś dałam radę, ale obietnicę poprawy musiałam złożyć.. Swoją drogą - co mam lać skutecznego, żeby tego nie robiły? Kupiłam jakiś preparat, kuchnię odizolowałam jak mogłam żeby przez noc chociaż nie właziły (nie mam drzwi :roll: ).. Czy jest jakiś wątek dot. sikania w dzikich miejscach? Nie szukałam jeszcze licząc na poprawę.. Nie wiem komu łapać siki i robić badania, bo wszystkie zaczęły łazić po stołach i każde jest podejrzane :evil: "Izolatka" zajęta, więc chwilowo i tak tego nie zrobię.. Wczoraj odizolowana pierwsza podejrzana zamiast nasikać gdzie trza - zrobiła kupę :evil: :evil: Wrr.. Czasem ich nie lubię :wink:

Kicia króweczka (o matko, zalegam foty :cry: ) przyniesiona na podusi jest strasznie kochana. Dałam jej na imię Julitka, więc będzie łatwiej niż opisowo. Ma grzybka (na mój gust) na nosku i pysiu (w moim domu grzyb się rozsiadł na dobre, Lamii urosła od przedwczoraj do wczoraj gigantyczna plama wewnątrz na uchu, nie tylko tymczasy są zainfekowani, rezydenci też :roll: ) ja jako rezydent też już chyba coś mam :cry: , dzisiaj rozpocznę intensywne prace oczyszczające na jej ciele, bo do tej pory miała fory i spokój :wink: Choć Julisia pewnie wcale spokoju nie chce, bo stacjonuje pod drzwiami i cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem. Jest bardzo miła, ociera się cudownie o nogi. Dostała dwie porcje jedzonka mokrego (przepraszam Asiu), w jednej spokojnie wchłonęła leki i patrzyła smętnie na pustą miseczkę. No to dałam dokładkę :oops: Suche też ładnie je, ma je dostępne zawsze, ale chyba jest fanką mokrego. Smarowanie noska kremem p/grzybicznym natomiast jej się nie za bardzo podobało, a później zaśliniła się szpetnie. Biedna. Mam niestety pewne obawy.. Nie wiem czy nie jest kotna :roll: Ma nienaturalnie duży brzuszek. Pierwszą - i dotąd jedyną - kupę, olbrzymią, wywaliłam wczoraj bez oglądania czy są robale. Była mocno zasłonięta żwirkiem. Teraz myślę, że powinnam była jednak w tym g. porzeźbić. Ot, durna ja. Pewnie jutro pojadę z Kszykiem (Asiu, pytałaś czy kicha: wczoraj raz kichnął, w łóżku, na mnie :evil: ) do Boliłapki, to ją tam też dowiozę i pokażę. Jest strasznie drobniutka, taka kruszynka. A brzunio duży..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lis 13, 2009 11:41 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Napisałam to już na wątku Whiskasika, napiszę i tu. Mogę go jutro zawieźć do dr Garncarza. Czy załatwienie wizyty na jutro jest możliwe? Rownież tej zniżkowej, o której o ile się nie mylę, wspominała Never. Co myślicie?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt lis 13, 2009 11:51 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

wystawiłam nowy bazarek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=103391

z pierwszego mamy już 27 zł (kończymy w niedzielę)
znajomi zbombardowani, część obiecała wpłaty, wiem, że jedno 50 zł już poszło na bank.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

[poprzednia][następna]