MartynaP pisze:posłałam kotkę
Dzięki wielkie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartynaP pisze:posłałam kotkę
Kropeczka13 pisze:A teraz coś z dobrych wieści...może Kapsel-neuronek będzie miał Domek Stały.
Trwają rozmowy i tłumaczenia. Nie mówię nic więcej żeby nie zapeszyć![]()
Jak się uda to pwiadomięMyślę że będzie miał Domek kochający i taki który będzie wiedział jak się nim opiekować do końca jego dni
Madziula pisze:Kropeczka13 pisze:A teraz coś z dobrych wieści...może Kapsel-neuronek będzie miał Domek Stały.
Jak się uda to pwiadomięMyślę że będzie miał Domek kochający i taki który będzie wiedział jak się nim opiekować do końca jego dni
no to czekamy na wieści i mocno zaciskuję kciuki żeby się udało ...
hidi pisze:No to od dzis moja nowa tymczaska jest Japoneczka![]()
![]()
![]()
![]()
Oczywiscie, Stasiek znow oburzony, ze kolejna lokatorka sie zjawila, ale dziewczynka jest malutka kulka i Stachu nie bardzo wie z czym to sie je![]()
Na razie malenstwo jest troszke w szoku. Martwi mnie, ze w ogole nie chce jesc- juz wczesniej na kociarni widzialam, ze slabo jej jedzenie wchodzi. Do wieczora ma czas, a potem bedzie dokarmianiekot nie moze byc glodny
![]()
Kropeczka13 pisze:A teraz coś z dobrych wieści...może Kapsel-neuronek będzie miał Domek Stały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 486 gości