Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 9:09 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

MartynaP pisze:posłałam kotkę ;)

Dzięki wielkie :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 13, 2009 9:44 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

hopsa ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lis 13, 2009 11:31 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

No to od dzis moja nowa tymczaska jest Japoneczka :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu:

Oczywiscie, Stasiek znow oburzony, ze kolejna lokatorka sie zjawila, ale dziewczynka jest malutka kulka i Stachu nie bardzo wie z czym to sie je :wink:
Na razie malenstwo jest troszke w szoku. Martwi mnie, ze w ogole nie chce jesc- juz wczesniej na kociarni widzialam, ze slabo jej jedzenie wchodzi. Do wieczora ma czas, a potem bedzie dokarmianie :twisted: kot nie moze byc glodny :ryk: :kotek:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt lis 13, 2009 12:58 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Filomen pisze:
Kropeczka13 pisze:Karmi bardziej ufny :D
Obrazek

Wiesiu a jak tam KK, lepiej coś?

Lech już doszedł do siebie...pomogło a mały Karmi dostaje profilktycznie bo coś mu sie robi na buzi pod noskiem coś tak jak oparzone czy coś. Dostł maść do smarowania i zastrzyki ale P.wet. mówił że jak jest lysina to podawać profilaktycznie bo pomaga i wzmacnia organizm. Osłuchowo jest wszystko o.k.płucka,oskrzela,serduszko więc chyba tylko leczenie objawowe...narazie :wink:
Obrazek
a on tak lubi Lecha i co mamy robić...no z ograniczeniem kontaktów raczej jest kłopot :wink:
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt lis 13, 2009 13:05 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

A teraz coś z dobrych wieści...może Kapsel-neuronek będzie miał Domek Stały.
Trwają rozmowy i tłumaczenia. Nie mówię nic więcej żeby nie zapeszyć :wink:
Jak się uda to pwiadomię :D Myślę że będzie miał Domek kochający i taki który będzie wiedział jak się nim opiekować do końca jego dni :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt lis 13, 2009 13:58 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Kropeczka13 pisze:A teraz coś z dobrych wieści...może Kapsel-neuronek będzie miał Domek Stały.
Jak się uda to pwiadomię :D Myślę że będzie miał Domek kochający i taki który będzie wiedział jak się nim opiekować do końca jego dni :ok:

no to czekamy na wieści i mocno zaciskuję kciuki żeby się udało ... :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lis 13, 2009 16:32 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Madziula pisze:
Kropeczka13 pisze:A teraz coś z dobrych wieści...może Kapsel-neuronek będzie miał Domek Stały.

no to czekamy na wieści i mocno zaciskuję kciuki żeby się udało ... :ok:

:ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lis 13, 2009 18:11 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

hidi pisze:No to od dzis moja nowa tymczaska jest Japoneczka :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu:

Oczywiscie, Stasiek znow oburzony, ze kolejna lokatorka sie zjawila, ale dziewczynka jest malutka kulka i Stachu nie bardzo wie z czym to sie je :wink:
Na razie malenstwo jest troszke w szoku. Martwi mnie, ze w ogole nie chce jesc- juz wczesniej na kociarni widzialam, ze slabo jej jedzenie wchodzi. Do wieczora ma czas, a potem bedzie dokarmianie :twisted: kot nie moze byc glodny :ryk: :kotek:

Tobie na pewno się nie oprze ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lis 13, 2009 18:32 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

To ja też trzymam kciuki z całych sił :ok:

Dziś na wolnośc trafiły trzy sterylizowane u nas koteczki.
Jak już hidi napisała Japoneczka trafiła do niej na DT,Kundzię zawiozłam do Kesii na DT:)
Domek po Laki przyjedzie jutro coś im wypadło i dzwonili że jutro bedą na 100%.

Ja dziś doszczepiłam obesrańca i zaczynamy od jutro szukac małemu domku :wink:

Jutro podjedziemy do schroniska ,kierownik dał nam zielone światło

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 13, 2009 18:37 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

B I L L Y [*] brykaj za tęczowym mostem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kali zaopiekuj się Billusiem :|

Billy odszedł dziś na FIP-a - pomogłam mu odejść, był w stani agonalnym :cry: :cry: :cry:
MIKUŚ

Post » Pt lis 13, 2009 18:40 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Tak mi przykro Basiu :cry: :cry:
Brykaj szczęśliwy Billy ['] :cry:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt lis 13, 2009 18:56 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Ech życie życie ......... :cry:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lis 13, 2009 19:41 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Na poprawę humorków nasz Fuks czyli "niegdyś" Chinczyk :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Pt lis 13, 2009 20:00 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]