Amika6 pisze:Proszę o nr konta - dorzucę 100,-
(tylko tak mogę pomóc)
Pieniążki już doszły i są wpisane w pierwszym poście - ale ekspres - bardzo dziękuję
slapcio pisze:Amica, pozwoliłam sobie wysłac Ci nr konta CC
Slapcio - dzięki - pieniążki od Ciebie też już na koncie, czekają, zeby pomóc kociakom.
villemo5 pisze:Zapraszam na bazarek, w którym licytujący sam wybiera cel!! Być może to będzie właśnie ten wątek?
viewtopic.php?f=20&t=103345
Ja też zapraszam i dziękuję villemo5 za pamięć.
Modjeska pisze:Czy te koty są zdrowe, tzn nie mają kataru kociego?
Oglądałam koty przez bramę, z odległości kilku metrów. Maluchy wyglądają ok i dorosłe też, ale to wiadomo - z daleka. Jeden z burasków podrostków ma silny koci katar, jest chudziutki i mocno zagilany.
Never pisze:nie mam czasu przebijac sie przez watek, ale jesli jest mala ruda kotka, to mam dla niej chętny dom.
Każdemu ridemu złapanemu zajrzę pod ogonek usilnie wypatrując panienki i dam znac od razu.
iwona66 pisze:Podniosę i poproszę nr konta na pw
Za chwilkę wysyłam PW.
neris pisze:Moja tymczasowa Lazurka była szczepiona we wrześniu, jeśli to dla niej bezpieczne mogę wziąć na DT kogoś, kto się "rozejdzie", a więc raczej kogoś kolorowego. Przepraszam jeśli wybrzydzam, jednak ja się na tyle silnie do tymczasów przywiązuję że zostają u mnie na wieki, więc coś kolorowego szybko znajdzie dom i nie zdążę się zakochać...
Oczywiście, oferta wpisana w pierwszym poście. Czy Lazurka jest kotem dorosłym? Czy to było jej pierwsze, czy kolejne szczepienie?
Dziękuję również Dorci, która weźmie dwójkę najmniejszych bobasków i domkowi tymczasowemu spoza forum, który da szanse maluszkowi białaskowi.
Zwykłe dziękuję, to chyba za mało. Żeby mi się tylko te koty połapały