K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2009 22:06 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Rudasa biorę z Arwetu we wtorek-środę, tak ustaliłam z wetką.

Tweety, dostałam zdjęcia i wrzuciłam na picasę w razie czego. A ta psinka to kto?
Czako jest podobny do dwóch swoich sióstr z poprzedniego miotu - z uszorów i orientalnego pyszczka.
BTW co z Penelopą?

Proszę o opis czarnuszków od Miuti do ogłoszeń.
Czy jutro ktoś mógłby zabrać ode mnie kocura do kastracji po południu, jeżeli raczy się złapać?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw lis 12, 2009 22:13 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

psinka to ten brytan który u jest na tymczasie u Miuti.

Chyba sprzedałam właśnie Ivankę 8O Kto mógłby być jutro na Kocimskiej w okolicach godz. 16 - 16:30? Pani przyszłaby poznać Ivanę.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 12, 2009 22:15 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

mahob pisze:Proszę o namiar na zdjęcia Do i Re, bo nie umiem sama znaleźć.

Mahob, masz PW.
A ten burasek na oknie z Tweety'owego :roll: maila, to kto? edit: na parapecie.
Miuti, potrzebujemy opisy Twoich czarnych kociaków.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Czw lis 12, 2009 22:20 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kotkowa miuti będzie na necie dopiero we wtorek chyba.Pisała ostatnio że idzie na chore i do poniedziałku jej na necie nie będzie.
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Czw lis 12, 2009 22:22 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kitkowa pisze:
mahob pisze:Proszę o namiar na zdjęcia Do i Re, bo nie umiem sama znaleźć.

Mahob, masz PW.
A ten burasek na oknie z Tweety'owego :roll: maila, to kto? edit: na parapecie.
Miuti, potrzebujemy opisy Twoich czarnych kociaków.

to Daisy, ona ma lepsze te, które do tej pory

Tweety

Post » Czw lis 12, 2009 22:23 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

wiem, wiem. Zostawiłam jej w ten sposób "pogrubioną" wiadomość :wink:
Się wykorzysta i taką stojącą Daisy
Ostatnio edytowano Czw lis 12, 2009 22:24 przez kitkowa, łącznie edytowano 1 raz

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Czw lis 12, 2009 22:24 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:psinka to ten brytan który u jest na tymczasie u Miuti.

Chyba sprzedałam właśnie Ivankę 8O Kto mógłby być jutro na Kocimskiej w okolicach godz. 16 - 16:30? Pani przyszłaby poznać Ivanę.

yyy?
o kurcze,
ja moge byc o 16.45, poniewaz koncze o 16.30 prace.
W razie czegoś co mam z Panią ustalać, czy ona ma tylko sie zapoznać z koczaniutką Ivunią?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw lis 12, 2009 22:28 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kosma_shiva pisze:

yyy?
o kurcze,
W razie czegoś co mam z Panią ustalać, czy ona ma tylko sie zapoznać z koczaniutką Ivunią?

to może wystarczy. pani ma się zapoznać, resztę przepytałam przez telefon

Tweety

Post » Czw lis 12, 2009 22:31 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:

yyy?
o kurcze,

to może wystarczy. pani ma się zapoznać, resztę przepytałam przez telefon

ale ja nie mam dać kota?? prawda??
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw lis 12, 2009 22:46 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kosma_shiva pisze:

ale ja nie mam dać kota?? prawda??

ręka boska niech Cię broni :wink: pani zresztą wie o tym

Tweety

Post » Czw lis 12, 2009 22:46 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Leone pisze:
Akima pisze:Dzisiaj nie było nikogo rano na Kocimskiej.

Bardzo, bardzo, ale to bardzo przepraszamy :oops: :oops: :oops: :oops:

Zaszło małe nieporozumienie. Milu napisała 'dyżur czwartkowy', a nam się coś ubzdurało i od razu uznaliśmy, że popołudniowy ;(
Właśnie wróciliśmy z Kocimskiej, zdublowaliśmy się z miszeliną.

Przepraszamy, przepraszamy, przepraszamy.
To się już więcej nie powtórzy

No właśnie, to chyba ja nie byłam wystarczajaco precyzyjna - ja mam zakodowane, że chodzę zawsze z rana, a żeby to wyszczególnić i powórzyć innym, to nie :roll: Również przepraszam koty i Leone :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw lis 12, 2009 22:52 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

milu pisze:
Leone pisze:
Akima pisze:Dzisiaj nie było nikogo rano na Kocimskiej.

Bardzo, bardzo, ale to bardzo przepraszamy :oops: :oops: :oops: :oops:

Zaszło małe nieporozumienie. Milu napisała 'dyżur czwartkowy', a nam się coś ubzdurało i od razu uznaliśmy, że popołudniowy ;(
Właśnie wróciliśmy z Kocimskiej, zdublowaliśmy się z miszeliną.

Przepraszamy, przepraszamy, przepraszamy.
To się już więcej nie powtórzy

No właśnie, to chyba ja nie byłam wystarczajaco precyzyjna - ja mam zakodowane, że chodzę zawsze z rana, a żeby to wyszczególnić i powórzyć innym, to nie :roll: Również przepraszam koty i Leone :)

to Ty do drugiego kąta ale wcześniej worek z prezentami dla kociuchów musisz przytargać ze sobą :wink:
Może Wam wybaczą ...

Tweety

Post » Czw lis 12, 2009 23:21 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

http://picasaweb.google.pl/kamila.szczepaniak/Myszka#

Trochę obrazków z Myszką, śFirkiem, Agatkiem i Kyzią

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw lis 12, 2009 23:36 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kosma_shiva pisze:yyy?
o kurcze,

kosma, ale nie zabierzesz nam pracy, co? :P bo my mamy jutro dyżur, ale moglibyśmy być dopiero koło 18 :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw lis 12, 2009 23:50 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

pytanie do psiarzy: pisał do mnie pan z Husse, mają otwarty worek 20kg karmy Pro Extra, karma wróciła od kogoś, kto ma bardzo wybrednego psa, zjadł ok 1 kg i uznał, że to nie to. Pan proponuje cenę 90 zł za te 20 kg, kto chętny?

Tweety

[poprzednia][następna]