Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:Proszę o namiar na zdjęcia Do i Re, bo nie umiem sama znaleźć.
kitkowa pisze:mahob pisze:Proszę o namiar na zdjęcia Do i Re, bo nie umiem sama znaleźć.
Mahob, masz PW.
A ten burasek na oknie z Tweety'owegomaila, to kto? edit: na parapecie.
Miuti, potrzebujemy opisy Twoich czarnych kociaków.
Tweety pisze:psinka to ten brytan który u jest na tymczasie u Miuti.
Chyba sprzedałam właśnie IvankęKto mógłby być jutro na Kocimskiej w okolicach godz. 16 - 16:30? Pani przyszłaby poznać Ivanę.
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:psinka to ten brytan który u jest na tymczasie u Miuti.
Chyba sprzedałam właśnie IvankęKto mógłby być jutro na Kocimskiej w okolicach godz. 16 - 16:30? Pani przyszłaby poznać Ivanę.
yyy?
o kurcze,
ja moge byc o 16.45, poniewaz koncze o 16.30 prace.
W razie czegoś co mam z Panią ustalać, czy ona ma tylko sie zapoznać z koczaniutką Ivunią?
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:psinka to ten brytan który u jest na tymczasie u Miuti.
yyy?
o kurcze,
W razie czegoś co mam z Panią ustalać, czy ona ma tylko sie zapoznać z koczaniutką Ivunią?
to może wystarczy. pani ma się zapoznać, resztę przepytałam przez telefon
kosma_shiva pisze:
ale ja nie mam dać kota?? prawda??
Leone pisze:Akima pisze:Dzisiaj nie było nikogo rano na Kocimskiej.
Bardzo, bardzo, ale to bardzo przepraszamy![]()
![]()
![]()
![]()
Zaszło małe nieporozumienie. Milu napisała 'dyżur czwartkowy', a nam się coś ubzdurało i od razu uznaliśmy, że popołudniowy ;(
Właśnie wróciliśmy z Kocimskiej, zdublowaliśmy się z miszeliną.
Przepraszamy, przepraszamy, przepraszamy.
To się już więcej nie powtórzy
milu pisze:Leone pisze:Akima pisze:Dzisiaj nie było nikogo rano na Kocimskiej.
Bardzo, bardzo, ale to bardzo przepraszamy![]()
![]()
![]()
![]()
Zaszło małe nieporozumienie. Milu napisała 'dyżur czwartkowy', a nam się coś ubzdurało i od razu uznaliśmy, że popołudniowy ;(
Właśnie wróciliśmy z Kocimskiej, zdublowaliśmy się z miszeliną.
Przepraszamy, przepraszamy, przepraszamy.
To się już więcej nie powtórzy
No właśnie, to chyba ja nie byłam wystarczajaco precyzyjna - ja mam zakodowane, że chodzę zawsze z rana, a żeby to wyszczególnić i powórzyć innym, to nieRównież przepraszam koty i Leone
kosma_shiva pisze:yyy?
o kurcze,
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, muza_51 i 80 gości